Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To identycznie jak Ja, czasami pół sernika opoerdziele tak jak w święta, a teraz w ogóle zero słodkiego, za to na mięso chwilowo patrzeć też nie mogę a do tej pory raczej neutralnie podchodziłamJa sama nie wiem na co mam smaka. Czasem słodkie, czasem konkret... nic sprecyzowanego.
Oj nie zazdroszczę Ci. Ja przez dzień śpię a w nocy "impreza". Dorze że jestem już na l4 spokojnej pracy i byle do 15!Dzień dobry. Ja już w pracy od 6:00 [emoji24] w nocy tak mnie głowa bolała, że musiałam wziąć APAP. koszmar. Aż sie obudzialm z bólu.
Byle dziś do 15:00 wytrzymać i wolne [emoji173]️
Spokojnej niedzieli
Oj nie zazdroszczę Ci. Ja przez dzień śpię a w nocy "impreza". Dorze że jestem już na l4 spokojnej pracy i byle do 15!