reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Ja mam to samo. Raz słodkie, raz kwaśne [emoji6] zobaczymy jak będzie dalej. Ja od roku nie jem mięsa. Ciekawe czy w ciąży mnie będzie ciągnąć do mięsa [emoji848]

Dzień dobry. Ja już w pracy od 6:00 [emoji24] w nocy tak mnie głowa bolała, że musiałam wziąć APAP. koszmar. Aż sie obudzialm z bólu.

Byle dziś do 15:00 wytrzymać i wolne [emoji173]️
Spokojnej niedzieli

Dzień dobry. Ja już w pracy od 6:00 [emoji24] w nocy tak mnie głowa bolała, że musiałam wziąć APAP. koszmar. Aż sie obudzialm z bólu.

Byle dziś do 15:00 wytrzymać i wolne [emoji173]️
Spokojnej niedzieli
Oj nie zazdroszczę Ci. Ja przez dzień śpię a w nocy "impreza". Dorze że jestem już na l4:) spokojnej pracy i byle do 15!

Oj nie zazdroszczę Ci. Ja przez dzień śpię a w nocy "impreza". Dorze że jestem już na l4:) spokojnej pracy i byle do 15!

Zazdroszczę. Ja bym chciała tak od lutego już isc na zwolnienie. Jeszcze sie styczeń wymecze, bo mam 2 tyg urlopu wiec za długo nie pochodzę. Mam nadzieje, że lekarka pojdzie mi na rękę.

Ja też planuje cały styczeń chodzić do pracy, może tydzień, dwa lutego ale w tej ciąży to chciałabym skorzystać z możliwości L4. Mam nadzieję że w pracy nie będą się krzywo patrzeć..

reklama
Ma któraś tak jak ja, że ciągle odczuwa głód? Wczoraj normalnie zjadłam kolację o północy, zbudziłam się o 6 znowu potwornie głodna, ale z racji lenistwa nie chciało mi się jeść. I jak jestem głodna to mnie strasznie mdli.. tak mi niedobrze, słabo, drastycznie mi cukier spada i tak się to objawia. Więc tą ciążę chyba dosłownie "przejem" :D

Do góry