reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Hej dziewczyny! Piszę bo zwariuję. Co to może być, może któraś z was tak miała? jestem na początku ciąży(6t5d). Termin 18.08. Wysypka zaczęła się na udach, brzuchu i dekolcie. Później przeszła na ramiona i ręce a na końcu na nogi,stopy i kostki(i tam jest najgorzej). Dzisiaj mam czerwone plamy na policzkach. Za lewym uchem powiększony węzeł chłonny. Na prawym policzku również.
Wczoraj pojechałam do szpitala, podali zastrzyk, lekarz przepisał mi wapno i spray do pryskania. Diagnoza: ostra pokrzywka alergiczna. Mam jednak obawy. Dajcie znać, czy któraś tak miała na początku ciąży. 😢
Współczuję.. no niestety, to wygląda na pokrzywkę. Musisz dojść do tego co Cię uczula.

No widzisz... masakra. Dlatego ja idę na nfz na pierwsze badania 😂
Mi to w ogóle jak przepisał prywatnie lekarz to w diagnostyce pojawiła mi się kwota 870 zł 😳😳
Teraz robię tak, że mam ginekologa prywatnie, który należy do szpitala NFZ. Przy tym szpitalu jest przychodnia i tam mi robią badania na NFZ na zlecenie mojego lekarza prywatnego. Także warto szukać lekarza, który ma jakieś powiązania z NFZ 😃
No i jak ktoś ma LuxMed czy Medicover to też badania dla ciężarnych są za darmo w pakiecie.

reklama
Do góry