Annnna1994
Fanka BB :)
Ja w tej ciąży planuje zrobić w szpitalu tam zawsze połowę taniej wychodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
migdały i herbata z cytryną u mnie pomagałyDziewczyny od wczoraj tak mi niedobrze, że co chwila muszę się położyćmacie jakieś sprawdzone sposoby na mdłości? Nie wiedziałam, że ciąże mogą się tak różnić
![]()
Ja płaciłam 152zl za te badania, ale przez to, że mój lekarz prowadzący ma podpisaną umowę z diagnostyką - dlatego taki rabat.Tak , razem z grupą krwi , toxo,cmv, tsh , mocz,glukoza itd. no cały ten pakiet pierwszych badań![]()
o my też w góry na cały dzieńRany tak mnie zmogło popołudniu że ledwo się toczęczy wy też tak macie? Zmęczenie jakby kręciło się w głowie takie uczucie jak po karuzeli ale spać nie mogę no masakra
A jutro wyjazd w góry![]()
no to jest zmiana alergiczna ,miałam podobna . Nie zmieniłaś coś z kosmetyków lub jedzenia?Hej dziewczyny! Piszę bo zwariuję. Co to może być, może któraś z was tak miała? jestem na początku ciąży(6t5d). Termin 18.08. Wysypka zaczęła się na udach, brzuchu i dekolcie. Później przeszła na ramiona i ręce a na końcu na nogi,stopy i kostki(i tam jest najgorzej). Dzisiaj mam czerwone plamy na policzkach. Za lewym uchem powiększony węzeł chłonny. Na prawym policzku również.
Wczoraj pojechałam do szpitala, podali zastrzyk, lekarz przepisał mi wapno i spray do pryskania. Diagnoza: ostra pokrzywka alergiczna. Mam jednak obawy. Dajcie znać, czy któraś tak miała na początku ciąży.![]()
Zmieniłam ostatnio płyn do płukania na silan hipoalergiczny. Ogólnie jestem alergikiem ale nigdy czegoś takiego nie miałam.. dlatego się wystraszyłam, bałam się, że to różyczka. Ale trochę mnie uspokoiłas.no to jest zmiana alergiczna ,miałam podobna . Nie zmieniłaś coś z kosmetyków lub jedzenia?
a ten zastrzyk cokolwiek pomogl ?Zmieniłam ostatnio płyn do płukania na silan hipoalergiczny. Ogólnie jestem alergikiem ale nigdy czegoś takiego nie miałam.. dlatego się wystraszyłam, bałam się, że to różyczka. Ale trochę mnie uspokoiłas.
Czym jest to badanie “grupa krwi”? Po prostu żeby powiedzieli jaką masz?