reklama
Ogromne gratulacje, cudowne święta przed WamiMy się wczoraj rozpakowaliśmy, 3800 pięknego Kubusia. Wody mi odeszły o 6 rano, urodziłam naturalnie o 22:35. Najpiękniejszy świąteczny prezent. Totalnie się niespodziewalam37+5

Ojejku gratulacje!!! Jaka niespodziankaMy się wczoraj rozpakowaliśmy, 3800 pięknego Kubusia. Wody mi odeszły o 6 rano, urodziłam naturalnie o 22:35. Najpiękniejszy świąteczny prezent. Totalnie się niespodziewalam37+5

GratulacjeMy się wczoraj rozpakowaliśmy, 3800 pięknego Kubusia. Wody mi odeszły o 6 rano, urodziłam naturalnie o 22:35. Najpiękniejszy świąteczny prezent. Totalnie się niespodziewalam37+5

My też od wczoraj wypakowane.
Od niedzieli odchodził mi czop, od wczoraj rana płyny wody. O 13 na porodówce, udało się sn i o 19 Ania już była na świecie.
Wczoraj było u nas 38+3. Nie doczekałyśmy do indukcji zaplanowanej na 27.12
Ania 2800 i 50cm.
Od niedzieli odchodził mi czop, od wczoraj rana płyny wody. O 13 na porodówce, udało się sn i o 19 Ania już była na świecie.

Ania 2800 i 50cm.

Regularna czynność od 15, wcześniej bóle raz mocne raz słabsze. Także poród liczony jako 7,5h od regularnej czynności do wyjścia maluchaOjejku gratulacje!!! Jaka niespodzianka![]()
![]()
długi poród
![]()

Jest super, uczymy się siebie. Kubuś grzeczniutki. Musimy trochę popracować z cycem bo ładnej się dostawia ale za płytko chwyta. Także będziemy działaćGratulacjepiękna wiadomość. Daj znać w wolnej chwili jak się czujecie

GratulujęMy też od wczoraj wypakowane.
Ania 2800 i 50cm.![]()

BrawoMy też od wczoraj wypakowane.
Ania 2800 i 50cm.![]()

reklama
justsit
Fanka BB :)
U nas też rozpakowani w wigilię 
. Mała Ania 3240g i 55 cm urodzona wg szpitala 36+5 wiec dwudniowy wczesniaczek
. 23/12 od 9:20 zaczęły odchodzić mi wody a malutka urodzona około 30h później więc ciężko było nie powiem 
. życzę Wam żeby poszło Wam sprawniej niż nam