reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Dziewczyny, czy zauważacie żeby jednym z Waszych objawów były częstsze wizyty w toalecie ale na kupkę? U mnie przed ciążą nie było się czym chwalić a teraz jakoś zauważyłam zwiększona częstotliwość. Nie wiem czy coś mi szkodzi, czy po prostu tak jest.
Ja tak mam, pisałam o tym gdzieś wcześniej. A teraz w święta to wgl jakiś armagedon :p

reklama
Kochaniutkie nasze,
Przyszłe mamuśki bądźmy dla siebie w tym czasie oparciem i wsparciem.

Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty!

Wizyty:
28.12. - @marzycielko
30.12. - @Annnna1994
30.12. - @Coffe18
30.12. - @StaraStaraczkaNew
30.12. - @Kejt90
30.12. - @Olcia25
31.12. - @Kasia.90
02.01. - @angeliskax
02.01. - @NataliaNatka
02.01. - @Kinga L
02.01. - @sugarcane
03.01. - @Patka2207
03.01. - @wiktoria__
03.01. - @Memories
03.01. - @NieTakaMałaMi
07.01. - @Magnolia89
07.01. - @Karolina2495
07.01. - @Wiktoria9
08.01. - @NieTakaMałaMi
10.01. - @Olkap
11.01. - @mikomiko
13.01. - @wiolaho
13.01. - @Sansieviera
14.01. - @AgnesM
14.01. - @Ewusia123
22.01. - @dominisia2605
23.01. - @04ma

Dziewczyny, czy zauważacie żeby jednym z Waszych objawów były częstsze wizyty w toalecie ale na kupkę? U mnie przed ciążą nie było się czym chwalić a teraz jakoś zauważyłam zwiększona częstotliwość. Nie wiem czy coś mi szkodzi, czy po prostu tak jest.
u mnie różnie na początku latałam często teraz już nie , ale gazy mi idą jak szalone 🫢
Układ trawienny robi co chce😂 co 3 h jestem głodna , odbija mi się ciągle muszę się pilnować no i od wczoraj zaczyna mi być momentami trochę niedobrze🫣🤢

A mogłabyś polecić jakiś naturalny antyperspirant? 🙂
Cztery szpaki - naturalny dezodorant w kremie jest kilka wersji zapachowych , trzeba się przyzwyczaić do nakładania kremu szpatułka pod pachę, na pewno nie trzyma tak mocno jak te wszystkie w sprayu ale przynajmniej wiesz że te chemikalia nie przenikają Ci bezpośrednio do krwi i naczyń limfatycznych i nie zaburzają układu hormonalnego 😊

Cztery szpaki - naturalny dezodorant w kremie jest kilka wersji zapachowych , trzeba się przyzwyczaić do nakładania kremu szpatułka pod pachę, na pewno nie trzyma tak mocno jak te wszystkie w sprayu ale przynajmniej wiesz że te chemikalia nie przenikają Ci bezpośrednio do krwi i naczyń limfatycznych i nie zaburzają układu hormonalnego 😊
Dziękuję ☺️

To bardzo tanio i chyba większości nie masz, masz cmv, toxoplazme? Grupę krwi? Za to wszystko mnie chcieliby policzyć ponad 7 stów.
Masz racje, sama zdziwiłam się ta cena 🫣
IMG_9510.jpeg

reklama
Hej dziewczyny! Piszę bo zwariuję. Co to może być, może któraś z was tak miała? jestem na początku ciąży(6t5d). Termin 18.08. Wysypka zaczęła się na udach, brzuchu i dekolcie. Później przeszła na ramiona i ręce a na końcu na nogi,stopy i kostki(i tam jest najgorzej). Dzisiaj mam czerwone plamy na policzkach. Za lewym uchem powiększony węzeł chłonny. Na prawym policzku również.
Wczoraj pojechałam do szpitala, podali zastrzyk, lekarz przepisał mi wapno i spray do pryskania. Diagnoza: ostra pokrzywka alergiczna. Mam jednak obawy. Dajcie znać, czy któraś tak miała na początku ciąży. 😢

Załączniki

• IMG_9156.jpeg
    IMG_9156.jpeg
    925,4 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_9152.jpeg
    IMG_9152.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 45
  • IMG_9140.jpeg
    IMG_9140.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 43
  • IMG_9149.jpeg
    3,9 MB · Wyświetleń: 13