belle81
Fanka BB :)
Ja zamówiłam przed świętami. Koszt 49.90 +10zł przesyłka.Ma któraś z Was segregator-organizer dla ciężarnych od mamaginekolog? Polecacie? Podobno bardzo fajny. Akurat teraz jest przerwa w sklepie internetowym ale od stycznia znowu można zamawiać (80zl). Chyba się skusze na czas trwania tej ciazy. Z tego co czytałam to każdy etap ciąży jest tam opisany, zalecane i obowiązkowe badania, przegródki na badania i takie tam gadżety
W sumie gadżet,ale pomocny dla roztargnionych mamusiek. Masz przegródki na poszczególne badania,nie musisz gmerac bo wszystko ma swoje miejsce.
Informacje podane na poszczególnych stronach to taki ogół informacji ale podstawowe zagadnienia są które można poszezyc czytając blog mamaginekolog.
Ja w poprzedniej ciąży miałam swój segregator z podziałem na różne badania i też było ok.
Cena wydaje się lekko przesadzona za taki produkt,ale jak wspomniałam to gadżet.
A i dostajesz plakietkę "jestem w ciąży" która można wykozystac to pokazania swojego błogosławionego stanu zanim zrobi to wystający brzuszek.