Wow! Ale was tu poszło w święta! Gratulacje wczesniaczek ale za to sporyU nas też rozpakowani w wigilię . Mała Ania 3240g i 55 cm urodzona wg szpitala 36+5 wiec dwudniowy wczesniaczek . 23/12 od 9:20 zaczęły odchodzić mi wody a malutka urodzona około 30h później więc ciężko było nie powiem . życzę Wam żeby poszło Wam sprawniej niż nam
reklama
MagdaaaLena
Fanka BB :)
Dziewczyny GRATULUJĘ każdej z Was!!!! Mega super wiadomości. Kurczę weszłam na chwilkę na forum napisać , że wystraszyłam się i że może się zdarzyć, że nie wytrzymam do Nowego Roku a tu taka radość, piękne wiadomości najpiękniejszy prezent świąteczny w życiu jaki jest możliwy życzę Wam i maluszkom wszystkiego naj naj lepszego a ja? Czekam czy coś się rozkręci...
wiktoriasleczka
Gratulacje dziewczyny
MagdaaaLena
Cześć dziewczyny Święta, święta i zaraz po świętach jak się czujecie? My z mężem stwierdzamy, że nasza mała jeszcze wyjść nie chce. Brzuch ogromny i napięty. Tyle pracy co ja zrobiłam i naszykowalam na święta to nic a nic nie przyspieszyło. Dzisiaj zasnęłam nad ranem , chodziłam pół nocy po mieszkaniu. To już jest męczarnia dla mnie. Fajnie mają dziewczyny, które już mają maluszków i mają to za sobą nie znam Was osobiście , ale myślałam o Was, że taki piękny teraz czas macie a ze świąt ogólnie jestem zadowolona , bardzo spokojnie i nastrojowo. Ja, mąż i nasze dzieci. Pozdrawiam Was wszystkie bo i czekamy na dalsze dobre wiadomości
julcia7777
Jestem w 33 tygodniu ciąży, palce u rąk mam trochę spuchnięte. Kostki na szczęście jeszcze nie ogólnie mam wrażenie, że dużo wody mi się teraz zatrzymuje w organizmie. I bardzo urósł mi brzuch w ostatnim czasie. Maluszek waży ponad 2300 a Wasze?Dziewczyny, puchna Wam palce lub stopy? Jakies rady? Bo ponad 35 tygodni obyło się bez takich rewelacji
U mnie było ostatnio 2700 czlowiekaJestem w 33 tygodniu ciąży, palce u rąk mam trochę spuchnięte. Kostki na szczęście jeszcze nie ogólnie mam wrażenie, że dużo wody mi się teraz zatrzymuje w organizmie. I bardzo urósł mi brzuch w ostatnim czasie. Maluszek waży ponad 2300 a Wasze?
A opuchlizna zaczela sie od palców i dziś jak zdjęłam skarpety to zauważyłam, że nogi tez lekko opuchnięte
reklama
julcia7777
Miałam nadzieję, że to mnie ominie. Nie przytyłam jakoś dużo, ale czuję się teraz jak piłka to moja pierwsza ciążaU mnie było ostatnio 2700 czlowieka
A opuchlizna zaczela sie od palców i dziś jak zdjęłam skarpety to zauważyłam, że nogi tez lekko opuchnięte
W szkole rodzenia u nas mówili, że opuchliznę należy kontrolować, w razie zbyt dużej to jechać do szpitala