Czy nadal masz mdłości? Jestem w 20+5 a dalej raz na parę dni zdarzą mi się wymioty. Zupełnie inaczej niż w poprzedniej ciąży, gdy w zasadzie ustały wraz z zakończeniem pierwszego trymestru. Lekarze mówią że tak może być i ciąża do ciąży niepodobna tylko to jednak trochę męczące...18+3
Tabletki na mdłości nie pomagały
reklama
Magda_13
Fanka BB :)
przeniosłyśmy się na grupę prywatnąJest jakaś grupa z sierpniowych mam prywatna czy po prostu tu tak pusto?
A jest jakaś szansa jeszcze dołączyć? Oficjalnie 8 sierpnia mam termin ccprzeniosłyśmy się na grupę prywatną
Też bym chętnie dołączyła jeśli jest taka możliwość. Termin na 30.08A jest jakaś szansa jeszcze dołączyć? Oficjalnie 8 sierpnia mam termin cc
ver6ena
Zaangażowana w BB
ja 38+0 dziś i kilka swoich objawów widzę. Całą ciążę super spałam, a ostatnie kilka dni ani zmęczona nie jestem w nocy ani spać, ani drzemki nic… powoli do przoduHej, jest tu jeszcze jakaś mamusia oczekując porodu? Ja mam termin na niedzielę. ver6ena zdarzają się przepowiadające ale póki co cisza.
reklama
kropka.
Fanka BB :)
Ja dzis 39+1. Też czekam, aż coś się zacznieHej, jest tu jeszcze jakaś mamusia oczekując porodu? Ja mam termin na niedzielę. ver6ena zdarzają się przepowiadające ale póki co cisza.