reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2025

One u mnie nie leżą tam gdzie dział z produktami dla dzieci, tylko w takim miejscu gdzie są takie hmm seznowe kosmetyki np. obok mam kolekcję mydeł z Muminkami, jakieś pędzle do makijaży itp.
One są spakowane w taki karton np.

Zobacz załącznik 1666379

Widziałam też zdjęcia, że czasem leżą na takich frontowych półkach gdzie często leżą duże paczki pieluch. I generalnie ta akcja była jakiś czas temu, a u mnie pojawiły się dopiero po czasie więc też albo leżały na magazynie, albo dopiero im dojechały - w każdym razie, przynajmniej u mnie trzeba uważnie przejrzeć cały sklep :)

Ja jedyne co dodam, to że u nas przy zimowym dziecku mega się przydał podgrzewacz do chusteczek bo dziecko miało schizę inaczej (wcześniej uważałam to za jakąś fanaberię)
Podgrzewacz do chusteczek bardzo goraco (no pun intended) odradzam. Jedyne czemu sluzy, to jako siedlisko dla bakterii. Glupi i niepraktyczny trend, mam nadzieje, ze zniknie tak szybko, jak sie pojawil.

reklama
Dobrze wiedzieć , poszukam u siebie ☺️
Jeśli masz aplikację biedronki tam jest skaner cen.
Jeśli koleżanka udostępni kod kreskowy można sprawdzić czy produkt jest w Biedronce pod danym adresem bez wychodzenia z domu.
*To nie działa idealnie, bo czasami produkt niby dostępny a nie da się go odnaleźć fizycznie, ale zwiększa prawdopodobieństwo :)

Do góry