reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Ja sama nie wiem na co mam smaka. Czasem słodkie, czasem konkret... nic sprecyzowanego.
paulina1994
To identycznie jak Ja, czasami pół sernika opoerdziele tak jak w święta, a teraz w ogóle zero słodkiego, za to na mięso chwilowo patrzeć też nie mogę a do tej pory raczej neutralnie podchodziłamJa sama nie wiem na co mam smaka. Czasem słodkie, czasem konkret... nic sprecyzowanego.
martoosia04
Dzień dobry. Ja już w pracy od 6:00 [emoji24] w nocy tak mnie głowa bolała, że musiałam wziąć APAP. koszmar. Aż sie obudzialm z bólu.
Byle dziś do 15:00 wytrzymać i wolne [emoji173]️
Spokojnej niedzieli
Spokojnej niedzieli
Oj nie zazdroszczę Ci. Ja przez dzień śpię a w nocy "impreza". Dorze że jestem już na l4 spokojnej pracy i byle do 15!Dzień dobry. Ja już w pracy od 6:00 [emoji24] w nocy tak mnie głowa bolała, że musiałam wziąć APAP. koszmar. Aż sie obudzialm z bólu.
Spokojnej niedzieli
martoosia04
Oj nie zazdroszczę Ci. Ja przez dzień śpię a w nocy "impreza". Dorze że jestem już na l4 spokojnej pracy i byle do 15!
Zazdroszczę. Ja bym chciała tak od lutego już isc na zwolnienie. Jeszcze sie styczeń wymecze, bo mam 2 tyg urlopu wiec za długo nie pochodzę. Mam nadzieje, że lekarka pojdzie mi na rękę.
reklama
Ma któraś tak jak ja, że ciągle odczuwa głód? Wczoraj normalnie zjadłam kolację o północy, zbudziłam się o 6 znowu potwornie głodna, ale z racji lenistwa nie chciało mi się jeść. I jak jestem głodna to mnie strasznie mdli.. tak mi niedobrze, słabo, drastycznie mi cukier spada i tak się to objawia. Więc tą ciążę chyba dosłownie "przejem"