martoosia04
Fanka BB :)
Ale świetny ludek
Fajnie tak często mieć wizyty ja czekam do wtorku , za tydzień . I już ciężko mi to wychodzi
Ja mam dopiero w pt za tydzień! Koszmar! [emoji33]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale świetny ludek
Fajnie tak często mieć wizyty ja czekam do wtorku , za tydzień . I już ciężko mi to wychodzi
Hej te częste wizyty to nie norma u mnie. Teraz tak wyszło bo prenatalne mi wpadły A tak to normalnie co 4 tygodnie. Zresztą teraz na wizycie u mojej Pani doktor nie będzie oglądania dzidzia tylko pewnie serduszka posłuchamAle świetny ludek
Dzięki narazie jest wszystko ok...oprócz krwiaka i musu lezenia, co ciężko zrobić przy 9 letnim synu, ale staram się jedyne co mi chodzi czy prenatalnych nie mam za wczesnie. Babsko mnie zapisało na 11+0 ale wg USG będzie ok....zobaczymy co tam wyjdzie...Czesc dziewczyny jak sie tam czujemy. U nas dzis noc do tylka. Maz zostawil budzik wlaczony na 5 rano i od 5 nie spie.... Masakra a dzis pracuje. @Kara88 jaka tam zwarta grupa my zawsze chetnie na wszystkie tematy popiszemy, a im pikantniej tym lepiej. Wrzucaj na tablice co tam Ci po glowie sie paleta martwi zastanawia, a my to tu roztrzesiemy na czastki pierwsze. Hahaha