U mnie dziś Mala niecałe 2800g, wg usg książkowo, termin dalej na 2-3 stycznia.Ja w czwartek zobaczę co wyjdzie. U mnie też 35 +3 termin na 3 stycznia
Ale kładziemy się wcześniej przez cukrzycę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dziś Mala niecałe 2800g, wg usg książkowo, termin dalej na 2-3 stycznia.Ja w czwartek zobaczę co wyjdzie. U mnie też 35 +3 termin na 3 stycznia
Czy przy cukrzycy to są wskazania do CC czy po prostu trzeba wcześniej wywołać poród?U mnie dziś Mala niecałe 2800g, wg usg książkowo, termin dalej na 2-3 stycznia.
Ale kładziemy się wcześniej przez cukrzycę
Wskazania. Poprzednią ciążę też miałam indukowaną w 38tcCzy przy cukrzycy to są wskazania do CC czy po prostu trzeba wcześniej wywołać poród?
16 albo 17 grudnia się mam pojawić na przyjęcie na oddziałJuż masz termin wyznaczony? W sumie fajnie wiedzieć wcześniej kiedy dokładnie poznasz swojego maluszka
Wooow to już niedługo16 albo 17 grudnia się mam pojawić na przyjęcie na oddział
Noooo, dziś ustalone z lekarzem. Dociera to do mnie powoliWooow to już niedługo
Moja mama jest z 17 a tata z 1916 albo 17 grudnia się mam pojawić na przyjęcie na oddział
Ekstra16 albo 17 grudnia się mam pojawić na przyjęcie na oddział
U mnie zaczynają od indukcji i prowokacji do sn, po 3 próbach, jeśli sn nie uda się, wtedy cięcie. Oczywiście wtedy dziecko pod ścisla kontrola, ktg, przepływy, łożysko itdEkstra
A czy jeśli chodzi o te cukrzycę to będziesz miała CC czy indukcję i próbę naturalnie?
Pytam bo też mam cukrzyce ciazowa i zastanawiam się jak mój lekarz do tematu podejdzie.