reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2025

Dziewczynki , w Rossmanie są chusteczki WaterWipes w 3paku na promce za 33zl ☺️ może któraś się skusi 😄

To wychodzi 11zł za paczkę.
Dużo lepsza jest od jakiegoś czasu oferta w Biedronce (u mnie nadal są) gdzie masz 9-pak za 79,99 - czyli za niecałe 9zł za paczkę, raczej taniej nigdzie ich nie ma

reklama
Ja w swoich biedronkach WaterWipes nie widziałam nigdy . Aż muszę dopytać następnym razem ☺️

One u mnie nie leżą tam gdzie dział z produktami dla dzieci, tylko w takim miejscu gdzie są takie hmm seznowe kosmetyki np. obok mam kolekcję mydeł z Muminkami, jakieś pędzle do makijaży itp.
One są spakowane w taki karton np.

Zrzut ekranu 2024-10-10 080638.jpg

Widziałam też zdjęcia, że czasem leżą na takich frontowych półkach gdzie często leżą duże paczki pieluch. I generalnie ta akcja była jakiś czas temu, a u mnie pojawiły się dopiero po czasie więc też albo leżały na magazynie, albo dopiero im dojechały - w każdym razie, przynajmniej u mnie trzeba uważnie przejrzeć cały sklep :)

Ja jedyne co dodam, to że u nas przy zimowym dziecku mega się przydał podgrzewacz do chusteczek bo dziecko miało schizę inaczej (wcześniej uważałam to za jakąś fanaberię)

Ostatnia edycja:
One u mnie nie leżą tam gdzie dział z produktami dla dzieci, tylko w takim miejscu gdzie są takie hmm seznowe kosmetyki np. obok mam kolekcję mydeł z Muminkami, jakieś pędzle do makijaży itp.
One są spakowane w taki karton np.

Zobacz załącznik 1666379

Widziałam też zdjęcia, że czasem leżą na takich frontowych półkach gdzie często leżą duże paczki pieluch. I generalnie ta akcja była jakiś czas temu, a u mnie pojawiły się dopiero po czas więc też albo leżały na magazynie, albo dopiero im dojechały - w każdym razie, przynajmniej u mnie trzeba uważnie przejrzeć cały sklep :)

Ja jedyne co dodam, to że u nas przy zimowym dziecku mega się przydał podgrzewacz do chusteczek bo dziecko miało schizę inaczej (wcześniej uważałam to za jakąś fanaberię)
Dobrze wiedzieć , poszukam u siebie ☺️

Hej dziewczyny:) czy już coś kupiłyście jeżeli chodzi o wyprawkę? Jestem obecnie w 27 tygodniu ciąży i zastanawiam się od kiedy zacząć. W planach mam już parę rzeczy obczajowych:)

Hej dziewczyny:) czy już coś kupiłyście jeżeli chodzi o wyprawkę? Jestem obecnie w 27 tygodniu ciąży i zastanawiam się od kiedy zacząć. W planach mam już parę rzeczy obczajowych:)
Mam sporo rzeczy po starszych synkach, ale w ostatnim czasie kupiłam też trochę ubranek dziewczęcych. Poza tym jakoś szczególnie z wyprawką nie ruszyłam 😉

Mam sporo rzeczy po starszych synkach, ale w ostatnim czasie kupiłam też trochę ubranek dziewczęcych. Poza tym jakoś szczególnie z wyprawką nie ruszyłam 😉
Dziękuję za odpowiedź, ja też jeszcze nie. Mam tylko ,,pozapisywane" pewne rzeczy. Robię porządek z badaniami na razie. Ze szkoły rodzenia dostałam plan wyprawki do szpitala i komplety badań, które trzeba zrobić na poszczególne tygodnie. Wyślę w załączniku może się przydadzą:) wyprawka do szpitala, dostępna na stronie każdego szpitala może się trochę różnic

reklama
Dziękuję za odpowiedź, ja też jeszcze nie. Mam tylko ,,pozapisywane" pewne rzeczy. Robię porządek z badaniami na razie. Ze szkoły rodzenia dostałam plan wyprawki do szpitala i komplety badań, które trzeba zrobić na poszczególne tygodnie. Wyślę w załączniku może się przydadzą:) wyprawka do szpitala, dostępna na stronie każdego szpitala może się trochę różnic

Załączniki

• IMG20241114150848.jpg
    IMG20241114150848.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 23
  • IMG20241114150946.jpg
    IMG20241114150946.jpg
    2,9 MB · Wyświetleń: 24
Do góry