Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem w 16 i nadal nie powiedziałam. Mam obawy jak to przyjmą. Jakbym miała 15 lat.Hejka dziewczyny, w którym tygodniu zaczęłyście informować bliskich o ciazy?
U mnie się różni dwa dni, więc mniej więcej wychodzi tak samo.A jak liczycie w którym tygodniu jesteście z miesiączki czy z usg może? U mnie jest różnica 1 dnia i zastanawiam się, który brac pod uwagę
1 dzień różnicy to tak jakby go w ogóle nie było wybierz sobie, która data bardziej Ci się podobaA jak liczycie w którym tygodniu jesteście z miesiączki czy z usg może? U mnie jest różnica 1 dnia i zastanawiam się, który brac pod uwagę
Po 12 tygodniuHejka dziewczyny, w którym tygodniu zaczęłyście informować bliskich o ciazy?
Czy jest jeszcze szansa na dołączenie do prywatnego?? Mam termin na 05.02 ale jakoś wcześniej nie wpadłam na tą grupę a fajnie byłoby mieć jednak kontakt z przyszłymi MamuskamiDajcie reakcje do tego postu kto chce być na prywatnym to jutro napisze do admina