reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

@czarnaanna czy po chorobowym planujesz jeszcze wracac do pracy? Czy juz zostajesz. Okropne sa teraz te grypy meza 3 tyg trzymaly. I co tam myslisz co pod sercem nosisz i czy macie juz jakies pomysly na imiona

Juz nie wracam do pracy, teraz dostalam od ginekologa L4 na miesiac i mam sie duzo oszczedzac. Dorwalo mnie najpierw przeziebienie, potem przerodzilo sie w zapalenie oskrzeli i zatoki. Antybiotyk bralam cale 10 dni ale zdrowa to nie jestem. Wciaz kaszle i mam katar zatokowy ech..... Dobrze ze jest wasze forum to mialam co czytac ;)
Chcielibysmy corke imie Hania i moze mala siedzi w brzuszku bo ta ciaza jest calkiem inna niz pierwsza.
Tez jestem bardzo za forum zamknietym

reklama
Ej no tak jakos smutno bez pauliny.... Pewnie inforumje kierownictwo o ciazy.... biedna tak sie z tym spina juz tyle czasu....
@czarnaanna pod jakim wzgledem czujesz, ze ta ciaza jest inna. Mniej czy bardziej laskawa dla Ciebie??

Cześć dziewczyny :) U Was dziś też tak szaro na zewnątrz? Nienawidzę takiej pogody i czekam z utęsknieniem na wiosnę i sloneczko :) U mnie wizyta w środę, a poniżej wrzucam zdjęcie z wtorkowych badań:) Zobacz załącznik 937679
Hej :) ale fajne zdjęcie :) ja już się też nie mogę doczekać wizyty i prenatalnych :)

Czytalo mi sie was super bo kazda z nas przezywa to samo. To moja druga ciaza wyczekana od 3 lat, mam juz syna 5 letniego. Jestem z warminsko-mazurskiego. Aktualnie jestem od dwoch tygodni na L4 z powodu choroby, ktora meczy i nie chce odpuscic stad moj czas na wszystkie wasze posty ;). Badanie prenatalne mam 01.02 i tez sie nie moge doczekac. Narazie mimo choroby dzidzia zyje, robi fiku miku w brzuszku i.ma 4 cm :D
Hej o jak fajnie ja też z Warmińsko-Mazurskiego :) Pozdrawiam :)

reklama
Pierwsza byla wspaniala tez wyczekana, mialam 30 lat malo sie przejmowalam czulam przyplyw sil. Czulam sie najlepiej w swoim zyciu. Bardzo mi sluzyla tamta ciaza moglam gory przenosic. Nawet kajakiem plywalam w 5 miesiacu.
Nic mi nie przeszkadzalo , a w tej bylam juz bardzo wyczulona na zapachy, nie raz mdlilo mnie , glownie leze. Ale zobaczymy jak sie potoczy po chorobie, moze to tez pogoda ma taki wplyw.

Do góry