reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Cześć dziewczyny.
Chłopcy juz w szkole i przedszkolu. A ja relaksuje sie spokojem i ciszą. Byłam w biedronce na typowych samotnych zakupach i co? Duszno, słabo i skończyło sie na kupieniu w pośpiechu bułek i jogurtu.
Chce juz drugi trymestr! [emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
Ja w nocy często budzę się na siku. Potrafie sie obudzic nawet 4 razy. Czuję takie parcie na pęcherz, że musze wstac do łazienki. Wczoraj na 2 godziny przed spaniem nic już nie piłam a i tak chodziłam do łazienki ze 3 razy.

Cześć dziewczyny.
Chłopcy juz w szkole i przedszkolu. A ja relaksuje sie spokojem i ciszą. Byłam w biedronce na typowych samotnych zakupach i co? Duszno, słabo i skończyło sie na kupieniu w pośpiechu bułek i jogurtu.
Chce juz drugi trymestr! [emoji24][emoji24][emoji24]
Współczuję, niestety mam tak samo, a w ogóle wejście na 3 piętro z dzieckiem to zupełnie mnie wykancza na pół dnia.
Fajnie byłoby żeby było cieplej i żeby trochę brzuch był żeby była szansa na przepuszczenie w kolejce.

Hej u mnie też jakoś dzisiaj dziwnie od rana mdłości . W sklepie tak jak u ciebie Martoosia słabo duszno i mdli . Także też z niecierpliwością czekam na drugi trymestr jutro wchodzę w 13 tydzień mam nadzieję że idziemy ku lepszemu a w czwartek wizyta .

Cześć. Ja tez w nocy budze sie na siku, i jak juz wstane, to nie moge zadnac przez 2-3 godziny. Wzbudzają mnie tez czasem, moje okropne sny. Dzis mi sie snilo, ze odebralam wyniki z krwi z testu pappa i wyszlo, ze dziecko ma wady. A potem snila mi sie taka sliczna dziewczynka malutka mozr miala 3 mc, ubrana na rozowo i sobie tak spokojnie lezala na podlodze. Okropne sny:/. Do tego obudzilam sie z bólem głowy, i zapewne bede musiala pojechac na jakies zakupy, bo lodowka niby pelna, ale nic w niej nie ma. Tzn jest: pyszny serniczek [emoji1787][emoji1787].

Z racji tego, ze juz czuje sie tez lepiej, wracam do swiata zywych, i dzis chce zrobic domową pizze.

Hej u mnie też jakoś dzisiaj dziwnie od rana mdłości . W sklepie tak jak u ciebie Martoosia słabo duszno i mdli . Także też z niecierpliwością czekam na drugi trymestr jutro wchodzę w 13 tydzień mam nadzieję że idziemy ku lepszemu a w czwartek wizyta .
Ja tez jutro w 13 tydz ide :)

Dziewczyny, czy kogoś brakuje?

Biedronka0506
Limonkaaa88
Maridonna
Frambuesa
Manami
Spina
klaolia
Kattrina
Genadia
Koraliki
Kingusia2013
M@dzinka
MoniqeOO
madzienka031
Majaaa
Zuz.a
Nattula
Topika
Marcelaaa
Zochaa90
Lenati
Malinowa915Milka
Kasia2101
Luxuorius
Stima
asienka1992
HoneyBee
Angelika29
Dziobo
justynka_r123
marzycielka81
2mycha1
Magda8877
martoosia04
paulina1994
Alexa1905
ruda_hot
lena882
Smitka15
Anetapoczatki
Pannacota
EvaEvaEva
madzia14
belle81
agazgaga
Kat. Ka

Jeju, widzę zdjęcia z USG waszych fasolek i zazdroszczę.. :(
U mnie już 11 tydzień a pierwszą wizytę dopiero mam w piątek 1-szego lutego.. W dodatku ginekolog przełożyła termin tak, że będę zmuszona z córą 16 miesięczną iść do niej bo nie mam z kim dziecka zostawić. :mad:
Czuję, że ta wizyta będzie tragiczna.. Ja na fotelu a dziecko biega i pewnie pościąga wszystko co się da..
Czy któraś z Was miała ból mięśnia tak jakby pośladka w ciąży? Już dobre 2 tygodnie jak boli przy siadaniu, schylaniu, chodzeniu.. Nie wiem czy naciągnęłam jakoś mięsień czy coś się dzieje niedobrego.
Podziwiam,ze tyle wytrzymalas bez wizyty , ja bym chyba oszalala

A co do bólów, mnie bardzo bolj kosc ogonowa. Od kilku dni. Doslownie ciezko mi siedziec , jedhnie jak leze na boku to bol ustępuje. No wiec ja pytam, jak tu nie lezec[emoji849][emoji848][emoji848][emoji1787][emoji1787]

reklama
Zuza ale nas dużo szok :) :)

Ja też mam problem z tym sikaniem od jednego do trzech razy wstaje. Dziś poszłam w nocy aż mąż się obudził zaczął się śmiać i pytać czy ja dziś skończę sikac haha kurde no z minute chyba sikalam ja nie wiem gdzie to się mieści a normalnie chciało mi się siku masakra hehehe

Ostatnia edycja:
Do góry