Rachelita
Fanka BB :)
U nas się zgadza 130 tętno i chlopiecJest taki przesąd, że niskie tętno to chłopiec, a wysokie to dziewczynka, ale sprawdza się jeszcze rzadziej niż chiński kalendarz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas się zgadza 130 tętno i chlopiecJest taki przesąd, że niskie tętno to chłopiec, a wysokie to dziewczynka, ale sprawdza się jeszcze rzadziej niż chiński kalendarz
Hej. Tak, na prenatalnych lekarka powiedziała że wygląda na dziewczynkę i wczorajsze połówkowe już na 100% potwierdziły córkę
Hej hej termin 23.03.Mam pytanie czy lekarz na prenatalnych powiedział Wam wstępnie płeć dziecka
Hej. Ja mam termin na 24.03 i na pierwszych prenatalnych w 13tc lekarka podejrzewała dziewczynkę a teraz jak byłam u swojego prowadzącego w 18 tc to potwierdził, dodatkowo robił mi badanie dopochwowo ze względu na torbiel i myślę że tak już zostanie. Połówkowe mam 17.11Hej hej termin 23.03 ...mam pytanie czy lekarz na prenatalnych powiedział Wam wstępnie płeć dziecka?
To jest nóżka czy ten cały wyrostek?
Mi się też wydaje że to nóżka...To noga. Wyrostka nie widzę