Lekarz coś mówił o tym rozwarciu w skończonym 34?
Ja dzis 35+3, na wizycie szyjka skrócona z ponad 4cm do ponad 3cm,ale rozwarcia brak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz coś mówił o tym rozwarciu w skończonym 34?
Ja miałam cc i nie używałam. Nie były potrzebneDziewczyny, te które już rodziły, czy któraś po porodzie używała wkładek chłodzących? Takich np fridamom? Bo chce je sobie kupić, jest tam ich 8 w zestawie i kosztują 115 zł i nie wiem czy to coś daje rzeczywiście czy pieniądze wyrzucone w błoto .
I jakie zalecenia? Masz leżeć?Ja dziś po wizycie szyjka się skraca rozwarcie na 1 cm
No nic już 2 tyg temu szyjka była miękka i skrócona mam się oszczędzać ale że często z takim rozwarciem mogę przechodzić ciążę mała waży już 2800No to jeszcze trochę jest do końca ja mam w czwartek wizytę i mam nadzieję, że jest wszystko w porządku. Wczoraj energia we mnie wstąpiła a dzisiaj się ruszyć za bardzo nie mogę bo mnie coś boli a co lekarz na to jak się na takim etapie rozwarcie robi?
Tak oszczędny tryb magnez plus nospa.I jakie zalecenia? Masz leżeć?
Wow! W takim młodym wieku już taka waga? To superNo nic już 2 tyg temu szyjka była miękka i skrócona mam się oszczędzać ale że często z takim rozwarciem mogę przechodzić ciążę mała waży już 2800
Ja w czwartek zobaczę co wyjdzie. U mnie też 35 +3 termin na 3 styczniaLekarz coś mówił o tym rozwarciu w skończonym 34?
Ja dzis 35+3, na wizycie szyjka skrócona z ponad 4cm do ponad 3cm,ale rozwarcia brak.
Tylko że waga nie świadczy że wszystko już super rozwinięte ale mówił że jak dotrwam do terminu to 4 kg na pewno dobijeWow! W takim młodym wieku już taka waga? To super
U mnie mała też zapowiada się spora, potwierdzi się na czwartkowej wizycie zresztą moje dzieci wszystkie zdaje mi się że się spore rodziły.Tylko że waga nie świadczy że wszystko już super rozwinięte ale mówił że jak dotrwam do terminu to 4 kg na pewno dobije
Oczywiście, że tak. Ale na pewno jest to lepsze niż mały orzeszek. Niech siedzi do końca!Tylko że waga nie świadczy że wszystko już super rozwinięte ale mówił że jak dotrwam do terminu to 4 kg na pewno dobije