reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Rano tak slabo mnie mdlilo i mysle sobie, ze mijaja mi mdlosci, ale teraz umieram...nie moge sobie miejsca znalezc w domu, Tomek spi po nocce, Nataniel sie bawi, obiad mam z wczoraj, tyle co odgrzeje a poznym popoludniem na male zakupy jedziemy, bo chleby i cos na chleb trzeba kupic, pogoda okropna, pada caly czas.

Ja z pryszczami walcze juz miesiac czasu, jak. Fatalna sprawa. Zazwyczaj mam ladna cere, bez wiekszych rewolucji. A teraz... musze chyba sie do tego przyzwyczaic.

Ja to samo! Normalnie mi jakieś syfki wychodziły przed @. W ciążach poprzednich nie miałam ŻADNYCH problemów skórnych! Dosłownie pupa niemowlaka! Koszmar co jest teraz! [emoji23] albo to wiek i tak hormony działają [emoji23]

Ja z pryszczami walcze juz miesiac czasu, jak. Fatalna sprawa. Zazwyczaj mam ladna cere, bez wiekszych rewolucji. A teraz... musze chyba sie do tego przyzwyczaic.
Ja przed ciążą nie miałam cery idealnej, ale teraz też nie jest lepiej, więc w sumie u mnie bez zmian.

No oprócz 3kg na plusie [emoji33] jak ja w takim tempie będę rosnąć to za 3 msc będę się już toczyć.
Jeszcze tydzień i wracam na basen [emoji846]

Ja tez jem i tyję. Mam zielonego światlo na cwiczenia w ciazy, ale poki co to wracam z pracy, robie i jem obiad, probuję ogarnac dom i mojego prawie 3-latka. Po czym zasypiam tam gdzie siedze/stoje/leże. Taka godzinna przerwa w dostawie prądu, normalnie mnie odcina. Swiatlo zaswiecine, dziecko po mnie skacze a ja śpię.. II trymestrze, nadchodź!! U mnie dzis 10t 7d.

My na szczęście jak na razie sami we dwójkę, ale sesja się zbliża na uczelni, więc po powrocie z pracy zdążę tylko zjesc, czasem zrobić jakieś małe zakupy i biorę się za prezentację , kucie itd.
Boże dzięki ci że mam tak wyrozumiałego faceta, że daruję mi te stosy nie uprasowanych ciuchów [emoji39]

Czesc i czolem laski. Witam nowe mamy i trzymam kciuki za wizyty. Pisalyscie o kalafiorowej z takim smakiem, ze dzisiaj tez gotuje. Ta ciaza jest dla mnie o wiele laskawsza niz poprzednia, wiec nie moge narzekac. Mala dopiero co podrzucilam do zlobka i mialam sprzatac ogarniac i dzialac. Ale zamiast tego leze w wyrze. Spalysmy do d....ki dzisiaj i sama nie wiem sen czy kawa. Podczytuje te Wasze propozycje na imiona i naprawde ladnie myslicie dziwczynki. Martoosia stawiam, ze cie tam Tosia z brzucha meczy i dlatego sie czujesz gorzej niz w ciazy z chlopakami :)

reklama
Witam się i ja po krótkiej przerwie;) u mnie 10t i 1 d i od wczoraj mam takie dziwne delikatne kłucia tak jakby w szyjce macicy albo pochwie:( powtarza mi się co jakiś czas. . . tez tak macie? nie wiem czy się martwić a wizytę mam dopiero 5 lutego

Do góry