reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Chyba u Magdy tak było, że zaraz po odejściu czopa zaczął się poród.
Ja już bym tak baaaardzo chciała być po. Jestem coraz bardziej wykończona ciążą i chorobami...

Nic, kompletnie nic... Nawet brzuch się nie obniżył...A w domu wszyscy zapaleniu płuc więc szpital w domu. Powoli widzę że zaczynają wychodzić na prostą ale jestem wykończona
Współczuję. Mnie niestety tez cos dopadło więc to ja stwarzam szpital w domu. Wszystko na głowie męża bo ja na nic praktycznie nie mam siły. Nie wiem co teraz panuje, ale wszyscy dookoła chorują 🙄

Mnie na szczęście nic nie boli, w ktg nie było skurczy. Jeszcze chwilę chętnie pobędę w dwupaku bo do szpitala jestem umówiona na wywołanie na 39tc🤭
Ja jestem w 35 tygodniu. Lekarka mi powiedziała, że mam już starzejące się łożysko. Długość szyjki 3, KTG dobre. Mam liczyć ruchy dziecka co godzinę. Zastanawiam się czy nie powinnam jeszcze iść do innego lekarza zapytać o to łożysko

reklama
Ja jestem w 35 tygodniu. Lekarka mi powiedziała, że mam już starzejące się łożysko. Długość szyjki 3, KTG dobre. Mam liczyć ruchy dziecka co godzinę. Zastanawiam się czy nie powinnam jeszcze iść do innego lekarza zapytać o to łożysko
Mi się też zestarzalo, ale po 37 tc. To jest po 36 tygodniu podobno normalne, wczesniej jak się zdarza to właśnie mocniej monitoruje się maluszka. Jak masz możliwość to zawsze warto zasięgnąć opinii. Mi Doktor mowil, że u mnie było to do przewidzenia, a nie pale i się nie stresuje więc chyba chodzi o obciazenie w wywiadzie.
Ciaza to nie sielanka, jak się ludziom wydaje 😬

Do góry