martoosia04
Fanka BB :)
Gdzie pracujesz?
McDonald’s
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie pracujesz?
Dziękuję [emoji4] 28,29 sierpień. Ciekawe czy się zmieścimy w sierpniu. Przy pierwszym przenosiłam o tydzień , miał być 23.11.2011, a wyskoczyła 1.12. 2011 [emoji6]
Ja się wybieram na prenatalne , ale mam ku temu podstawy ....Witam wszystkie! Ogromnie się cieszę że mogę do Was dołączyć! Trochę już Was poznalam termin mam na 13 sierpnia ,przed świętami bylam na wizycie i widzialam groszka z serduszkiem! Piękny widok! Tym bardziej że to nasze pierwsze wyczekane dziecię! Powiem Wam że ogólnie jestem spokojna ale ciągle mam w głowie jakieś dylematy, np czy nie powinno być już chociaż trochę widocznego brzucha? Ech kolejna wizyta 18 stycznia. A jak jest u Was? Wybieracie się na badanie prenatalne?
W pierwszej ciąży trochę za wcześnie na brzuch, jeszcze jest czas a na badania jasne że się wybieram, ale jeszcze nie mam ustalonego terminu, 9 stycznia ide na drugą wizytę i wtedy doktorek ustali kiedy prenatalneWitam wszystkie! Ogromnie się cieszę że mogę do Was dołączyć! Trochę już Was poznalam termin mam na 13 sierpnia ,przed świętami bylam na wizycie i widzialam groszka z serduszkiem! Piękny widok! Tym bardziej że to nasze pierwsze wyczekane dziecię! Powiem Wam że ogólnie jestem spokojna ale ciągle mam w głowie jakieś dylematy, np czy nie powinno być już chociaż trochę widocznego brzucha? Ech kolejna wizyta 18 stycznia. A jak jest u Was? Wybieracie się na badanie prenatalne?
masz termin na moje urodzinyTo jedziemy prawie na jednym wózku. U mnie z OM termin na 29.08 - fajnie widzieć, jak moze wyglądać nasza kruszynka [emoji7][emoji7][emoji7]
Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze[emoji4]Hej ja jutro mam wizytę- dla nas bardzo szczególną. Jutro się okaże czy zostane z Wami do sierpnia. Co prawda już 2 razy widziałam serduszko naszej kruszynki, ale 2 poprzednie ciążę zatrzymały się na etapie, który teraz przypadał w święta. Staram się myśleć pozytywnie, ale niestety nie umiem przegnac tych mysli, ze usłyszę tą okropna wiadomość po raz trzeci. Te mysli wygrywaja i juz nie potrafię myśleć o niczym innym...