reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
W którym tygodniu Wam zlecają zrobienie tego GBS?
Bo mi jeszcze nie kazali i się zastanawiam czemu to jest tak odwlekane.

Co do ruchow to mi dzisiaj wypinał dzidzius albo dupke albo głowę. Bardzo wysoko podnosił się brzuch, aż Stary struchlał. Zapewniłam, że w ten sposób nie wyskoczy 😅🤣
Mi się niestety wydaje, że nadal nie jest głowa w dół i często czuje go w pozycji poprzecznej 😶‍🌫️
Od 35 powinno się pobrać

Hej hej
Drgawki że zimne, dreszcze jak dreilka. Niemożność rozgrzania, kilka warstw ubrania i kołdry a mimo to długie dreszcze i baaardzo zimno. Brak gorączli, po kilku godzinach rozgrzania poty okropne , raz gorąco raz zimno. Co to może być?
Www pewnym momencie w czasie drgawek płacz i panika, że to zaszkodzi dziecku.

Hej hej
Drgawki że zimne, dreszcze jak dreilka. Niemożność rozgrzania, kilka warstw ubrania i kołdry a mimo to długie dreszcze i baaardzo zimno. Brak gorączli, po kilku godzinach rozgrzania poty okropne , raz gorąco raz zimno. Co to może być?
Może przeziębienie? Albo początek innej infekcji?
Coś boli?

Hej hej
Kochana, zgłoś się do szpitala. Wspieramy całym sercem, ale potrzebna tutaj opieka lekarzy ❤️

Hej hej
Jedź do szpitala jak najszybciej. Nie mówię tego żeby Ci dopiec, ale ja naprawdę nie rozumiem czemu pytasz się dziewczyn na forum w internecie zamiast lekarza? Nie masz możliwości pojechać? To dzwoń na doraźną albo izbę przyjęć opisz problem i możliwe, że za dysponują karetkę. To nie są przelewki.

Tez bym udala sie do lekarza bo to moze byc wszystko. Począwszy od cukrzycy, problemów z krążeniem, zmiany hormonalne bo to tez sie zdarza, ze nic groznego ale tez moze to byc oznaka porodu. Kazdy organizm inaczej reaguje. Wiec ja bym nie czekala

reklama
Tak, jestem w szpitalu ale nie mieli pomysłu z czego to.

Jestem pierwsza po rozwiązaniu.
CC bo rano znowu dostałam derilki.
Synek jest pod inkubatorem nic więcej nie wiem..
A jak się czujesz? Nic się nie martw, będzie dobrze. Najważniejsze, że jesteście pod stała opieka. Niebawem się poprzytulacie ❤️❤️❤️

Do góry