paulina1994
Fanka BB :)
No fakt jak na wizycie był brzdąc to już nie ma wymiarów pęcherzykaU mnie (jeśli to jest to oznaczenie) CRL 0,27cm, ale to nie pęcherzyk tylko dzidzia. 5t4d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No fakt jak na wizycie był brzdąc to już nie ma wymiarów pęcherzykaU mnie (jeśli to jest to oznaczenie) CRL 0,27cm, ale to nie pęcherzyk tylko dzidzia. 5t4d
W pierwszej ciąży trochę za wcześnie na brzuch, jeszcze jest czas a na badania jasne że się wybieram, ale jeszcze nie mam ustalonego terminu, 9 stycznia ide na drugą wizytę i wtedy doktorek ustali kiedy prenatalne
masz termin na moje urodziny
mnie dziś też zmożyło i spałam w ciągu dnia i męczyłam się z brzuchem, bo tak mi się chciało żelek, że zjadłam prawie całą paczkę, a potem oczywiście brzuch mnie bolał i nic nie chciało mi się przez nie jeść.. ehh
Współczuję pobytu w szpitalu. Zdrówka dla córci! Oby szybko udało się zwalczyć tę bakterię.Ja witam się z wami z szpitala [emoji852] jestem z córeczka na pediatrii bo nie udało mi się leczyć bakteri w moczu w domu. Antybiotyk nie działał i za długo trwała temperatura i dr kazala przyjsc nam na oddzial [emoji852] oby tylko tu mnie wymioty nie meczyly bo nie chce się tłumaczyć pielegniarka ze to efekt ciazy
O kurcze oby szybko was wypuściliJa witam się z wami z szpitala [emoji852] jestem z córeczka na pediatrii bo nie udało mi się leczyć bakteri w moczu w domu. Antybiotyk nie działał i za długo trwała temperatura i dr kazala przyjsc nam na oddzial [emoji852] oby tylko tu mnie wymioty nie meczyly bo nie chce się tłumaczyć pielegniarka ze to efekt ciazy
będziemy razem świętować na watku hehehJa też mam urodziny 29.08 [emoji23]
Tak nocleg mam. Mam swoje łóżko. Córeczka ma łóżeczko. Nie chce poki co o niczym mowic. To mały szpital to nie ma aż tak źle. A jesteśmy poki co same w końcu oddziału. Unikamy drugiego końca z biegunkamiWspółczuję pobytu w szpitalu. Zdrówka dla córci! Oby szybko udało się zwalczyć tę bakterię.
Może lepiej powiedz o ciąży pielegniarkom, przede wszystkim unikaj zarazków. Nie wiem jak warunki szpitalne u Was, ale nocleg masz zapewniony?
dajesz jakos rade w tych zapachach?McDonald’s
Pewnie koło 5-6 dni lekko tu spędzimy bo mała dostaje jednocześnie dwa antybiotyki A muszą nam je podawać przez min 5 dni. Tak przynajmniej srednio tu leżymy co 3-4 miesiace [emoji852]O kurcze oby szybko was wypuścili