Wy chyba już zaczęliście 36 tydzień?Tak, jestem w szpitalu ale nie mieli pomysłu z czego to.
Jestem pierwsza po rozwiązaniu.
CC bo rano znowu dostałam derilki.
Synek jest pod inkubatorem nic więcej nie wiem..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wy chyba już zaczęliście 36 tydzień?Tak, jestem w szpitalu ale nie mieli pomysłu z czego to.
gratulacje trzymajcie sie w zdrowiu i odpoczywajcie daj znac jak bedziesz miec sile, czas i bedzie cos wiadomoTak, jestem w szpitalu ale nie mieli pomysłu z czego to.
O rany jaka wiadomość wszystko będzie dobrze. Masz już dzidziusia gratuluję!Tak, jestem w szpitalu ale nie mieli pomysłu z czego to.
o matko ,powodzenia , dużo zdrówka dla wasTak, jestem w szpitalu ale nie mieli pomysłu z czego to.
Anetalol pisala, że ma na 5 styczniaKurczę nie mogę teraz już skojarzyć, ale któraś z dziewczyn ma podobny termin do mnie. Sam początek stycznia. Może to właśnie Akrada
Gratulacje i zdrówka dla Was obuTak, jestem w szpitalu ale nie mieli pomysłu z czego to.
Zdrówka dla was obojga i szybkiego powrotu do domuTak, jestem w szpitalu ale nie mieli pomysłu z czego to.
Wiedziałam, że mogę się mylić ale obie dziewczyny na A kurczę wydaje mi się, że ja i Anetalol chyba najwcześniej mamy terminAnetalol pisala, że ma na 5 stycznia