martoosia04
Fanka BB :)
Gdzie pracujesz?
McDonald’s
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie pracujesz?
Dziękuję [emoji4] 28,29 sierpień. Ciekawe czy się zmieścimy w sierpniu. Przy pierwszym przenosiłam o tydzień , miał być 23.11.2011, a wyskoczyła 1.12. 2011 [emoji6]
Ja się wybieram na prenatalne , ale mam ku temu podstawy ....Witam wszystkie! Ogromnie się cieszę że mogę do Was dołączyć! Trochę już Was poznalamtermin mam na 13 sierpnia ,przed świętami bylam na wizycie i widzialam groszka z serduszkiem! Piękny widok! Tym bardziej że to nasze pierwsze wyczekane dziecię! Powiem Wam że ogólnie jestem spokojna ale ciągle mam w głowie jakieś dylematy, np czy nie powinno być już chociaż trochę widocznego brzucha? Ech kolejna wizyta 18 stycznia. A jak jest u Was? Wybieracie się na badanie prenatalne?
W pierwszej ciąży trochę za wcześnie na brzuch, jeszcze jest czasWitam wszystkie! Ogromnie się cieszę że mogę do Was dołączyć! Trochę już Was poznalamtermin mam na 13 sierpnia ,przed świętami bylam na wizycie i widzialam groszka z serduszkiem! Piękny widok! Tym bardziej że to nasze pierwsze wyczekane dziecię! Powiem Wam że ogólnie jestem spokojna ale ciągle mam w głowie jakieś dylematy, np czy nie powinno być już chociaż trochę widocznego brzucha? Ech kolejna wizyta 18 stycznia. A jak jest u Was? Wybieracie się na badanie prenatalne?
masz termin na moje urodzinyTo jedziemy prawie na jednym wózku. U mnie z OM termin na 29.08 - fajnie widzieć, jak moze wyglądać nasza kruszynka [emoji7][emoji7][emoji7]
Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze[emoji4]Hejja jutro mam wizytę- dla nas bardzo szczególną. Jutro się okaże czy zostane z Wami do sierpnia. Co prawda już 2 razy widziałam serduszko naszej kruszynki, ale 2 poprzednie ciążę zatrzymały się na etapie, który teraz przypadał w święta. Staram się myśleć pozytywnie, ale niestety nie umiem przegnac tych mysli, ze usłyszę tą okropna wiadomość po raz trzeci. Te mysli wygrywaja i juz nie potrafię myśleć o niczym innym...