reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Ja właśnie nie umiem wyczuć przez brzuch 🙈 nie wiem jak Wy to robicie. Jeszcze do wczoraj byłam pewna że jest w poprzek a dzisiaj mam wątpliwości ale nadal nie wiem czy tylko zmieniła pozycję czy już jest główką w dół 😂
No trzeba trochę docisnąć żeby coś poczuć, to nie będzie głaskanie tylko konkretnie uciskanie 😂

reklama
Ja właśnie nie umiem wyczuć przez brzuch 🙈 nie wiem jak Wy to robicie. Jeszcze do wczoraj byłam pewna że jest w poprzek a dzisiaj mam wątpliwości ale nadal nie wiem czy tylko zmieniła pozycję czy już jest główką w dół 😂
Ja tez nie umiem. Na wizycie mi lekarz pokazuje jak leży to wtedy wiem ale tak na co dzień to nie mam pojęcia.

Ja nie muszę dociskać żeby wiedzieć co gdzie jest 🤣🤣 dupka puchata się mocno odznacza jak i stopa wbitą, bardziej jest to pięta ostra 😅

Co do gbs to ja byłam pewna, że będę miała pozytywny, bo co chwila jakąś infekcję mam a tu bardzo miła niespodzianka i ujemny. Więc nie muszę szybko jechać do szpitala jak tylko zaczną się jakiekolwiek skurcze 🤪

W którym tygodniu Wam zlecają zrobienie tego GBS?
Bo mi jeszcze nie kazali i się zastanawiam czemu to jest tak odwlekane.

Co do ruchow to mi dzisiaj wypinał dzidzius albo dupke albo głowę. Bardzo wysoko podnosił się brzuch, aż Stary struchlał. Zapewniłam, że w ten sposób nie wyskoczy 😅🤣
Mi się niestety wydaje, że nadal nie jest głowa w dół i często czuje go w pozycji poprzecznej 😶‍🌫️

Co do ruchow to mi dzisiaj wypinał dzidzius albo dupke albo głowę. Bardzo wysoko podnosił się brzuch, aż Stary struchlał. Zapewniłam, że w ten sposób nie wyskoczy 😅🤣
Mi się niestety wydaje, że nadal nie jest głowa w dół i często czuje go w pozycji poprzecznej 😶‍🌫️
Ja byłam w szoku że tak szybko. Jak czytałam to robi się między 35 a 37 tygodniem. Ja miałam w 34. Wydaje mi się, że może nie być w pozycji poprzecznej bo mi się też często tak wydawało. Ale jak jechałam z dupki po plecach to głowa jest w dół w pachwinie jakby. Więc może u Ciebie też tak jest.

Po 33 tyg więc wszystko przed nami 😉

reklama
Ja byłam w szoku że tak szybko. Jak czytałam to robi się między 35 a 37 tygodniem. Ja miałam w 34. Wydaje mi się, że może nie być w pozycji poprzecznej bo mi się też często tak wydawało. Ale jak jechałam z dupki po plecach to głowa jest w dół w pachwinie jakby. Więc może u Ciebie też tak jest.
No wizyta w przyszłym tygodniu więc zobaczymy:D

Do góry