reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Cześć dziewczyny. Mam termin na sam początek lutego, ale liczę na to, że spotkamy się z dzidzia już w styczniu :) Czytałam wasze wypowiedzi i bardzo mi pomogły uspokoić się w niektórych sytuacjach więc postanowiłam się przywitać :) mi brzuch twardnieje już od 20 tc, dostałam większą dawkę magnezu I luteinę dopochwowo, ale średnio pomogło. Z dzieckiem wszystko ok. Mam do was pytanie. Już buszowałam w internecie, ale może wy macie podobnie. Czuję teraz czesto takie jakby drgawki, trzepot dziecka. Macie może podobnie? Zaczęło mnie to martwić. Moze to normalne albo czkawka? Wizytę mam jutro to podpytam o to :)

reklama
Cześć dziewczyny. Mam termin na sam początek lutego, ale liczę na to, że spotkamy się z dzidzia już w styczniu :) Czytałam wasze wypowiedzi i bardzo mi pomogły uspokoić się w niektórych sytuacjach więc postanowiłam się przywitać :) mi brzuch twardnieje już od 20 tc, dostałam większą dawkę magnezu I luteinę dopochwowo, ale średnio pomogło. Z dzieckiem wszystko ok. Mam do was pytanie. Już buszowałam w internecie, ale może wy macie podobnie. Czuję teraz czesto takie jakby drgawki, trzepot dziecka. Macie może podobnie? Zaczęło mnie to martwić. Moze to normalne albo czkawka? Wizytę mam jutro to podpytam o to :)
Zauważyłam to często u mojego :) w ogóle nie pomyślałam że to mogłoby być coś dziwnego albo niepokojącego 😅 bardziej się śmieje że odczucie jest takie jakby pies się za uchem drapał 🤣

Ooo wlasnie! Dokładnie to samo 🤣 tak czułam, że sobie coś wkręciłam 🤣 ja to z tych przewrażliwionych. Nawet mój mąż mówi, że ja to powinnam zamieszkać z moją gin na czas ciazy 🤣

Teraz oglądałam sztukę rodzenia to akurat mówili że 1/3 rodzących ma dodatni gbs. Nie ma co się przejmować, dadzą antybiotyk i tyle.
Ile jest kobiet które mają poważniejsze choroby - hiv pozytywny czy zapalenie wątroby a dzieci są zdrowe. Nie martw się bo to naprawdę nie koniec świata 🙂
Dokładnie, gbs przy innych bakteriach czy wirusach to pikuś

Mój też tak czasami ma, jakby się trząsł z zimna 😂 nie lubię tego uczucia haha

Moja też tak ma plus częste czkawki 😅 ale przynajmniej nie muszę się martwić, że wszystko z nią ok 🙈 a co do ADHD to coś a tym jest- mój mąż ma więc dziwne żeby dzieci nie miały 🫣 i bądź to spokojna przy tak ,,szalonej" rodzinie 😂😂😂

reklama
Jeszcze jak na złość ma je jak chce iść spać 🤣 pewnie po starym lubi tak matkę denerwować 🤣 to fakt, lepiej jak nasze dzieciaki się dużo ruszają niż jak są spokojniejsze wbrzuchu. Ja to się zastanawiam czasem kiedy on spi i czy w ogóle 🤣

Do góry