Też mam takie dni że nie koduje kiedy się nie rusza i odnoszę wrażenie jakby się ruszał cały dzień i całą noc teraz po jakiś 4 dniach wariacji ma spokojniejszy dzień i w końcu czuję że śpiJeszcze jak na złość ma je jak chce iść spać pewnie po starym lubi tak matkę denerwować to fakt, lepiej jak nasze dzieciaki się dużo ruszają niż jak są spokojniejsze wbrzuchu. Ja to się zastanawiam czasem kiedy on spi i czy w ogóle
reklama
Też mnie te trzęsawki czasem zastanawialy, ale nigdy to nie było jakieś gwałtowne wiec uznałam, że trzepocze i już uczucie dziwne, ale gorsze jest jak skrobie biodro. Czasem mam wrażenie że mi w nim dłubie
A z innej beczki, ogarniacie monitor oddechu?
A taaaaak, był już ten wątekTeż mnie te trzęsawki czasem zastanawialy, ale nigdy to nie było jakieś gwałtowne wiec uznałam, że trzepocze i już uczucie dziwne, ale gorsze jest jak skrobie biodro. Czasem mam wrażenie że mi w nim dłubie
Ja mam snuza heroTeż mnie te trzęsawki czasem zastanawialy, ale nigdy to nie było jakieś gwałtowne wiec uznałam, że trzepocze i już uczucie dziwne, ale gorsze jest jak skrobie biodro. Czasem mam wrażenie że mi w nim dłubie
Nam znajomi pozyczyli baby sense 7 więc nie musielismy kupowaćTeż mnie te trzęsawki czasem zastanawialy, ale nigdy to nie było jakieś gwałtowne wiec uznałam, że trzepocze i już uczucie dziwne, ale gorsze jest jak skrobie biodro. Czasem mam wrażenie że mi w nim dłubie
My również dostaliśmy bebysens 7, ale i tak chyba bym kupiłaTeż mnie te trzęsawki czasem zastanawialy, ale nigdy to nie było jakieś gwałtowne wiec uznałam, że trzepocze i już uczucie dziwne, ale gorsze jest jak skrobie biodro. Czasem mam wrażenie że mi w nim dłubie
Ja już pisałam, że my nigdy nie mieliśmy i nie planujemy monitora oddechu ale jak ktoś ma być spokojniejszy to czemu nie
Mam znowu pytanie odnośnie ułożenia waszych dzidziusiów w poprzednich ciążach nie zwracałam uwagi gdzie dokładnie mnie chłopacy kopią bo bardzo szybko byli odwróceni główką w dół a teraz nie ukrywam że się trochę zaczynam tym stresować. Do tej pory czułam ciągle rozpieranie po bokach więc ewidentnie była ułożona w poprzek i potwierdziła to gin w zeszłym tyg. Ale dzisiaj od rana cały czas czuje boksy w prawe żebro i lewe biodro/ nogę ( nie na środku tylko po boku ale dosyć nisko). Też tak macie? Wiem że te ruchy generalnie czuć wszędzie ale może macie jakies teorie. Na szczęście wizyta w nast wtorek
Mam znowu pytanie odnośnie ułożenia waszych dzidziusiów w poprzednich ciążach nie zwracałam uwagi gdzie dokładnie mnie chłopacy kopią bo bardzo szybko byli odwróceni główką w dół a teraz nie ukrywam że się trochę zaczynam tym stresować. Do tej pory czułam ciągle rozpieranie po bokach więc ewidentnie była ułożona w poprzek i potwierdziła to gin w zeszłym tyg. Ale dzisiaj od rana cały czas czuje boksy w prawe żebro i lewe biodro/ nogę ( nie na środku tylko po boku ale dosyć nisko). Też tak macie? Wiem że te ruchy generalnie czuć wszędzie ale może macie jakies teorie. Na szczęście wizyta w nast wtorek
Mi ciężko coś doradzić bo ja późno zaczęłam czuć ruchy ale jak już poczułam to głównie na dole, teraz też czuje na dole i w okolicach pepka. Jakoś tak dziwnie poskładany leży. Oprócz kopniaków to dzieci też mogą boksować rączkami. Ja nie umiem rozróżnić kiedy kopie, kiedy boksuje. Najbardziej czuję jak się przeciąga i wypina. Ja cały czas mam łożysko z przodu więc u mnie te ruchy naprawdę nie są jakieś wyjątkowo mocne chociaż z każdym dniem mocniejsze. Już widac że miejsca coraz mniej maJa już pisałam, że my nigdy nie mieliśmy i nie planujemy monitora oddechu ale jak ktoś ma być spokojniejszy to czemu nie
reklama
Mój od chyba 20 tc jest ułożony główka w dół na każdej wizycie i czuje kopniaki dokładnie tak jak ty pod zebrami i w biodra lub w pecherz. Czuje też czasem ucisk główki w dole brzucha więc być może właśnie się obróciła, ale to tylko moja teoria mój jest bardzo ruchliwy, często czuje ze jest ułożony wporzek żeby za chwilę mnie kopać po zebrachJa już pisałam, że my nigdy nie mieliśmy i nie planujemy monitora oddechu ale jak ktoś ma być spokojniejszy to czemu nie