Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na stronie pan tabletka po przeanalizowaniu , wybralam omegamed optima forte. Dzis mi wlasnie przyszlyCo do tego mama DHA to właśnie sama nie wiedziałam czy jest ok, ale jak na 1 trymestr wydaje mi się spoko, nie ma tam całej tablicy mendelejewa chciałam Femibion 1 ale tam nie ma tych kwasów dha a ponoć jest to potrzebne. Do tej pory brałam tylko kwas foliowy
Nic nie próbowałam bo tak naprawdę od dziś mnie ścięło więc zobaczymy czy w ogóle to ciąża czy jakaś jelitowkaA próbowałaś prevomit? Mi lekarz to polecił w razie w.
Ja dzis tez odebralam tsh i mam 3.6. Mam sie martwic? Kurcze myslalam , ze mieszcze sie w normie:/Mnie tez bola plecy, bylam odebrac wyniki tsh (na szczescie super wynik 1,9 wiec zobacze co gin powie, bo niby norma w ciazy do 2,5, ale lepiej miec ponizej 1 wiec pewnie znow ciaza na lekach) no i tak mnie zemdlilo jak szlam do lab, myslalam, ze wykituje, zaraz przyjedzie przyjaciolka, pogadamy sobie.
To bardzo wysoko jak na pierwszy trymestrJa dzis tez odebralam tsh i mam 3.6. Mam sie martwic? Kurcze myslalam , ze mieszcze sie w normie:/
Musisz iść do endokrynolog i pew ie dostaniesz eutyrox. W ciąży tarczyca czasem szalejeTo bardzo wysoko jak na pierwszy trymestr
To ja mam tak samo. Z tym ze jak idę albo dotykam to mocno mnie bolą. Ale już i tak mniej niż miesiąc temuMnie piersi bolą lekko, ale nie sutki tylko po bokach, pod spodem jakby. Zwykle po całym dniu w staniku bolą najbardziej.