reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Mnie piersi bolą lekko, ale nie sutki tylko po bokach, pod spodem jakby. Zwykle po całym dniu w staniku bolą najbardziej.

reklama
Dziś jest chyba taka pogoda, ciśnienie leci albo nie wiem co bo ja to jestem jak zombi. Mnie bolą piersi najbardziej wieczorem i tak jakby były opuchnięte po bokach. Ale na szczęście nie wymiotuje, jedynie czasem jak zjem więcej to mam taki ucisk na żołądku i wzdęcia wieczorem. Chyba że te dolegliwości się rozkręca jeszcze [emoji848]dziś byłam odebrać bete i myślę że wynik 19513 na 6tc+4 jest okej. Ale niestety wyniki tylko osobiście mogę odbierać [emoji53]

@paulina1994 współczuje strasznie ci tych wymiotów [emoji8] mam nadzieje, że szybko przejdą. Oby to tylko dziś tak było.

Ja mam dziś potwornie senny dzien. Kawa postawiła mnie na nogi tylko na chwile. Najchętniej spalabym cały czas [emoji24]
Ja też dziś drzemkę sobie zrobiłam do południa bo byłam wykończona i teraz chyba zrobię drugą, kawy bym się napiła, ale po co skoro zwymiotuje, mąż mi wieczorem przywiezie sucharki żebym cokolwiek zjadła

Kurcze Paulina biedna jesteś. Masakra tak oddawać wszystko co się do buzi włoży. Wodę z cytryną może spróbuj? Albo właśnie sok ananasowy.
Ja dziś też bez mocy. Nawet ucięłam sobie drzemkę przed obiadem. Dobrze, że mi się kurczak nie spalił w piekarniku. [emoji39]
Wodę z cytryną próbowałam efekt ten sam...

Dla mnie te wymioty okropne bo nie można normalnie funkcjonować mdłości już wolę eh plecy mnie bolą ale to już chyba od tego wymiotowania słabo mi tragedia
Mnie tez bola plecy, bylam odebrac wyniki tsh (na szczescie super wynik 1,9 wiec zobacze co gin powie, bo niby norma w ciazy do 2,5, ale lepiej miec ponizej 1 wiec pewnie znow ciaza na lekach) no i tak mnie zemdlilo jak szlam do lab, myslalam, ze wykituje, zaraz przyjedzie przyjaciolka, pogadamy sobie.

Dziewczyny,a czy któraś z Was cierpi na ból głowy? No mnie dopadło i to tak że odbiera chęć życia. Taki typowy migrenowy. Czytałam że to przez zwiększony przepływ krwi. I czym to niwelować...?
A i jeszcze jedno. Czy możliwe że po witaminach Mama dha mam większe mdłości. Bo mam takie wrażenie że tak.
Piersi bolały mnie okrutnie do 7tc. Całe były nabrzmiale i aż pulsowaly. Teraz zostały tylko mega wrażliwe sutki.

Dziewczyny,a czy któraś z Was cierpi na ból głowy? No mnie dopadło i to tak że odbiera chęć życia. Taki typowy migrenowy. Czytałam że to przez zwiększony przepływ krwi. I czym to niwelować...?
A i jeszcze jedno. Czy możliwe że po witaminach Mama dha mam większe mdłości. Bo mam takie wrażenie że tak.
Piersi bolały mnie okrutnie do 7tc. Całe były nabrzmiale i aż pulsowaly. Teraz zostały tylko mega wrażliwe sutki.

Wiem, ze mnie w poprzedniej ciąży mdlosci powodowaly witaminy właśnie. Zmieniłam i teraz jest lepiej:)

reklama
Do góry