W ciazy, na samym poczatku mozna miec max 2,5 a najlepiej jak masz kolo 1, potem moze byc ciut wyzsza, lekarz napewno wdrozy leki na zbicie tsh i bedzisz przyjmowac je juz do konca ciazyJa dzis tez odebralam tsh i mam 3.6. Mam sie martwic? Kurcze myslalam , ze mieszcze sie w normie:/
reklama
belle81
Fanka BB :)
@martoosia04 jak się zapisać do tej tabeli bo coś chyba nie umiem...Gdyby któraś jeszcze chciała być dopisana do listy, to zapraszam:
Lista Sierpniówek + nasze terminy porodu.
Link do: Lista Sierpniówek + nasze terminy porodu.
Ja 6+1 i mdli mnie roznie, dzis np bardzo slabo i tylko rano i teraz a byly dni, ze mdlilo mocniej, nie ma chyba na to reguly...w poprzednich ciazach zdychalam tak dla porownaniaDziewczyny, a w których tc jesteście, że macie mdłości? Ciekawa jestem czy mnie dopadną, jestem niby dopiero w 6 tygodniu, na razie nic.
Powiedzcie mi, jak ginekolog liczy te tygodnie ciąży? Ja licząc sobie sama liczę od miesiączki. Ale niektóre kalkulatory lub aplikacje liczą mi tydzień do tyłu, tak jakby od zapłodnienia. Którym się bardziej sugerować?
musisz wejsc w ta tableke poprzez edycje postu na laptopie najlepiej chyba@martoosia04 jak się zapisać do tej tabeli bo coś chyba nie umiem...
Alexa1905
Dziewczyny nie da rady odnieść się do każdej z Was, ale bardzo się cieszę z każdego USG i z każdego serduszka ❤
Powiem Wam, ze jestem ostatnio żywym trupem. Odrzucilo mnie od kawy - próba wypicia jej na siłę powoduje mega mdlosci do tego ta cukrzyca i brak cukru i chodzę jak zombi. do tego doszly bole glowy - przypuszczam, ze to przez ten brak cukru i kawy...
Powiem Wam, ze jestem ostatnio żywym trupem. Odrzucilo mnie od kawy - próba wypicia jej na siłę powoduje mega mdlosci do tego ta cukrzyca i brak cukru i chodzę jak zombi. do tego doszly bole glowy - przypuszczam, ze to przez ten brak cukru i kawy...
belle81
Oj biedna Faktycznie nagłe odstawienie kawy może być niemiłe w odczuciach.Dziewczyny nie da rady odnieść się do każdej z Was, ale bardzo się cieszę z każdego USG i z każdego serduszka ❤
Mnie od kawy odrzuciło od samego początku.
paulina1994
Jak cię to pocieszy to od dwóch dni też nie pije kawy przez moje samopoczucie dobrze, że chcoiaz teraz nie wymiotuje mam nadzieję, że to jednorazowe było bo nawet siły chodzić nie miałamDziewczyny nie da rady odnieść się do każdej z Was, ale bardzo się cieszę z każdego USG i z każdego serduszka ❤
reklama