reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Jeśli dobrze odczytałam z usg to 0.60 cm i byłam w 6 tygodniu i 3 dniu

Dziękuję. Mój miał 10go grudnia 1.12cm i jeszcze nic lekarz nie widział :/ z antosiem widoczny był 0.69 więc podobnie jak u ciebie ale staram się nie nakręcac na nic tak jak ginekolog powiedział co ciaza to inna... Więc zostaje mi cierpliwie czekać na wtorek...

Dziękuję :) a w którym tygodniu była u lekarza?

6tydz 2dz. Lekarz mowil ze wszystko jest w porzadku na usg, pojechalam do niego ze wzgledu na lekkie plamienia bo wizyte mialam miec 18stego, do tej pory beta idealna ale robilam w czwartek 2511 i wczoraj 2575 a teoretycznie powinna sie podwoic i to mnie strasznie martwi kazal mi przyjechac we wtorek...

Ja jutro idę powtórzyć betę, odebrać wyniki pierwszej i pozostałe badania a później do lekarza. Myślę że jak 5 tydzień to tam za wiele widać nie będzie. Dziewczyny myślicie że po poronieniu powinien mi zapisać duphaston/luteinę? Strasznie się denerwuje że będzie tak samo jak wcześniej... A teraz dodatkowo nie mam żadnych innych objawów oprócz braku miesiączki i 2 kresek na teście....

Hmm no z tym podwojeniem to ja też słyszałam hmm mam nadzieję że na usg się okaże że wszystko jest w porządku! Oby do tego wtorki!

Ja jutro idę powtórzyć betę, odebrać wyniki pierwszej i pozostałe badania a później do lekarza. Myślę że jak 5 tydzień to tam za wiele widać nie będzie. Dziewczyny myślicie że po poronieniu powinien mi zapisać duphaston/luteinę? Strasznie się denerwuje że będzie tak samo jak wcześniej... A teraz dodatkowo nie mam żadnych innych objawów oprócz braku miesiączki i 2 kresek na teście....

Moja siostra poronilam 2 razy. Raz w 8 tyg, drugi raz pod koniec 3 miesiąca :/ pol roku później zaszła w ciążę nie przepisali jej ani luteiny ani nic, również martwiła się że nie ma objawów itd Hania ma teraz 8 lat a po Hani przyszły na świat 3 szkraby czyli teraz ma cudowna czworeczke :) i wszystko bez luteiny duphastonu chociaż też naprawdę się stresowala także głową do góry, lekarze to specjaliści gdyby widział potrzebę pewnie byś dostała, a teraz wizyta kiedy?

reklama
Moja siostra poronilam 2 razy. Raz w 8 tyg, drugi raz pod koniec 3 miesiąca :/ pol roku później zaszła w ciążę nie przepisali jej ani luteiny ani nic, również martwiła się że nie ma objawów itd Hania ma teraz 8 lat a po Hani przyszły na świat 3 szkraby czyli teraz ma cudowna czworeczke :) i wszystko bez luteiny duphastonu chociaż też naprawdę się stresowala także głową do góry, lekarze to specjaliści gdyby widział potrzebę pewnie byś dostała, a teraz wizyta kiedy?
Jutro, jak odbiorę wszystkie badania. Także zobaczymy co ten szpeci powie ;)

Do góry