reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Jeśli dobrze odczytałam z usg to 0.60 cm i byłam w 6 tygodniu i 3 dniu

Dziękuję. Mój miał 10go grudnia 1.12cm i jeszcze nic lekarz nie widział :/ z antosiem widoczny był 0.69 więc podobnie jak u ciebie ale staram się nie nakręcac na nic tak jak ginekolog powiedział co ciaza to inna... Więc zostaje mi cierpliwie czekać na wtorek...

Dziękuję :) a w którym tygodniu była u lekarza?

6tydz 2dz. Lekarz mowil ze wszystko jest w porzadku na usg, pojechalam do niego ze wzgledu na lekkie plamienia bo wizyte mialam miec 18stego, do tej pory beta idealna ale robilam w czwartek 2511 i wczoraj 2575 a teoretycznie powinna sie podwoic i to mnie strasznie martwi kazal mi przyjechac we wtorek...

Ja jutro idę powtórzyć betę, odebrać wyniki pierwszej i pozostałe badania a później do lekarza. Myślę że jak 5 tydzień to tam za wiele widać nie będzie. Dziewczyny myślicie że po poronieniu powinien mi zapisać duphaston/luteinę? Strasznie się denerwuje że będzie tak samo jak wcześniej... A teraz dodatkowo nie mam żadnych innych objawów oprócz braku miesiączki i 2 kresek na teście....

Hmm no z tym podwojeniem to ja też słyszałam hmm mam nadzieję że na usg się okaże że wszystko jest w porządku! Oby do tego wtorki!

Ja jutro idę powtórzyć betę, odebrać wyniki pierwszej i pozostałe badania a później do lekarza. Myślę że jak 5 tydzień to tam za wiele widać nie będzie. Dziewczyny myślicie że po poronieniu powinien mi zapisać duphaston/luteinę? Strasznie się denerwuje że będzie tak samo jak wcześniej... A teraz dodatkowo nie mam żadnych innych objawów oprócz braku miesiączki i 2 kresek na teście....

Moja siostra poronilam 2 razy. Raz w 8 tyg, drugi raz pod koniec 3 miesiąca :/ pol roku później zaszła w ciążę nie przepisali jej ani luteiny ani nic, również martwiła się że nie ma objawów itd Hania ma teraz 8 lat a po Hani przyszły na świat 3 szkraby czyli teraz ma cudowna czworeczke :) i wszystko bez luteiny duphastonu chociaż też naprawdę się stresowala także głową do góry, lekarze to specjaliści gdyby widział potrzebę pewnie byś dostała, a teraz wizyta kiedy?

reklama
Moja siostra poronilam 2 razy. Raz w 8 tyg, drugi raz pod koniec 3 miesiąca :/ pol roku później zaszła w ciążę nie przepisali jej ani luteiny ani nic, również martwiła się że nie ma objawów itd Hania ma teraz 8 lat a po Hani przyszły na świat 3 szkraby czyli teraz ma cudowna czworeczke :) i wszystko bez luteiny duphastonu chociaż też naprawdę się stresowala także głową do góry, lekarze to specjaliści gdyby widział potrzebę pewnie byś dostała, a teraz wizyta kiedy?
Jutro, jak odbiorę wszystkie badania. Także zobaczymy co ten szpeci powie ;)

Do góry