reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Ojej szkoda maluszka, bo się męczy😔 z czasem minie ale domyślam się że Ci ciężko. Ja zaglądam na forum jak mam chwilkę, od razu sprawdzam co u moich koleżanek z forum słychać 😁 ciąża i poród to chyba pikuś przy tym co się dzieje po porodzie😉
no ja juz zaczelam rozumiec co to jest ten połóg… ciągły placz z byle powodu .. ze moj to wytrzymuje . Nie dosc ze dziecko placze to jeszcze matka 😂

reklama
no ja juz zaczelam rozumiec co to jest ten połóg… ciągły placz z byle powodu .. ze moj to wytrzymuje . Nie dosc ze dziecko placze to jeszcze matka 😂
Ja mam tak samo 🙈 coprawda już się trochę to u mnie stabilizuje bo mała ma jutro miesiac ale no początek to ryk za rykiem. Moje dziecko tak nie płakało jak ja w szpitalu i potem w domu 🤣

Ja mam tak samo 🙈 coprawda już się trochę to u mnie stabilizuje bo mała ma jutro miesiac ale no początek to ryk za rykiem. Moje dziecko tak nie płakało jak ja w szpitalu i potem w domu 🤣
Moja malutka 28 miesiąc. A jak u Mamy as wyglądają nocki? Nie macie problemów z brzuszkiem? I jak z karmieniem? Pytam bo zastanawiam się jak jest u innych 😉 przybiera na wadze dobrze?

Moja malutka 28 miesiąc. A jak u Mamy as wyglądają nocki? Nie macie problemów z brzuszkiem? I jak z karmieniem? Pytam bo zastanawiam się jak jest u innych 😉 przybiera na wadze dobrze?
u nas kolki niesamowite .. walczymy co noc praktycznie .. a mamy 2 tygodnie.. ciagle pryka i sie pręży .. ale w dzien ladnie spi tylko czasem na bączka sie przebudzi i wiadomo na karmienie co 2 godzinki

Też tak miałam przy pierwszym synu. No ryczalam non stop i sama już nie wiedziałam dlaczego. Przy drugim na szczęście hormony były bardziej łaskawe ☺️
A co do diety to jadłam wszystko do drugiego mc a potem młody dostał AZS i byłam na diecie eliminacyjnej. Trudny to był czas i niestety do dzisiaj walczymy. Właśnie biedak ma zaostrzenie 😥

U nas licząc od północy 2-3 karmienia do 9 rana 😁. Mała dosyć ładnie śpi i nie dręczy ją brzuszek na szczęście odpukać. Przybiera nawet za dużo jak to stwierdziła położna bo 45g na dzień

Do góry