Powiem Ci, że ja nadal panikuje jeśli chodzi o objawy nie dość że nie mam ich prawie wcale, to jeszcze raz są raz ich nie ma prócz tego że jestem rozdrażniona i często zmęczona to nie mam żadnych objawów i ból piersi który raz jest a raz go nie ma. Ciągle mi w głowie siedzi czy to normalne Jak tak dalej pójdzie to będę rodzić w psychiatrykuTak, pisałyśmy obie panikowalysmy bo objawy zanikały, fajnie że widzimy się na styczniowkach
Co mogę dodać na pocieszenie to chyba to że naprawdę z każdym tygodniem te obawy są coraz mniejsze. A nawet mam nadzieje ze po badaniach prenatalnych wszystkie odetchniemy pełną piersią
reklama
Normalne ja również jedynie mam ból piersi i zmęczenie. I to nie cały czas. Nawet nie wiesz jak panikuje gdy mam lepszy dzień a po cyckach to się macam jak jakas nienormalna. Zobaczysz że z czasem tego stresu będzie mniej. Ja wcześniej bałam się aby serduszko nie przestało bić, teraz o choroby genetyczne. Jak pisałam trochę przeszło po wczorajszym usg. Za jakiś czas pewnie zacznę się bać porodu no cóż dla jednej ciąża to piękny czas, dla nas najwyraźniej trochę bardziej stresujący razem damy radęPowiem Ci, że ja nadal panikuje jeśli chodzi o objawy nie dość że nie mam ich prawie wcale, to jeszcze raz są raz ich nie ma prócz tego że jestem rozdrażniona i często zmęczona to nie mam żadnych objawów i ból piersi który raz jest a raz go nie ma. Ciągle mi w głowie siedzi czy to normalne Jak tak dalej pójdzie to będę rodzić w psychiatryku
tak to tętno dziecka ale przebija też zwolnione które jest prawdopodobnie Twoje. Jak usłyszysz że zwalnia to połóż sobie palce na swojej szyi i sprawdź czy bije tak samo. Jak tak to znaczy że Twoje. Jak inaczej to znaczy że u dziecka zwalnia z jakiegoś powodu. Ale no jestem przekonana że to Twoje przebijało. A tętno na tak niskiej ciąży zawsze będzie inaczej słyszalne bo dziecko jest malusieńkie i różnie się układa
a i wartości które detektor liczy też często są nieprawidłowe w niskich ciążach więc też się nie sugeruj tym ile on tam wylicza. Mi zazwyczaj pokazuje 130-140 a słyszę na słuch że jest o wiele więcejtak to tętno dziecka ale przebija też zwolnione które jest prawdopodobnie Twoje. Jak usłyszysz że zwalnia to połóż sobie palce na swojej szyi i sprawdź czy bije tak samo. Jak tak to znaczy że Twoje. Jak inaczej to znaczy że u dziecka zwalnia z jakiegoś powodu. Ale no jestem przekonana że to Twoje przebijało. A tętno na tak niskiej ciąży zawsze będzie inaczej słyszalne bo dziecko jest malusieńkie i różnie się układa
katakumba
Fanka BB :)
Swoje tętno już zdążyłam poznać więc bankowo przebijało moje .a i wartości które detektor liczy też często są nieprawidłowe w niskich ciążach więc też się nie sugeruj tym ile on tam wylicza. Mi zazwyczaj pokazuje 130-140 a słyszę na słuch że jest o wiele więcej
katakumba
Fanka BB :)
Dziękuję za odpowiedź teraz już jestem odrobinę spokojniejszatak to tętno dziecka ale przebija też zwolnione które jest prawdopodobnie Twoje. Jak usłyszysz że zwalnia to połóż sobie palce na swojej szyi i sprawdź czy bije tak samo. Jak tak to znaczy że Twoje. Jak inaczej to znaczy że u dziecka zwalnia z jakiegoś powodu. Ale no jestem przekonana że to Twoje przebijało. A tętno na tak niskiej ciąży zawsze będzie inaczej słyszalne bo dziecko jest malusieńkie i różnie się układa
Palinka13
Moderator
tak, zglosze CieMogę prosić o dodanie do grupy prywatnej?
Palinka13
Moderator
@Niewiadoma , @wodnawyderka sprawdzie skrzynke wiadomosci
reklama