reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

Ja pisałam wcześniej że mogę być aktywna a potem kilka dni nie więc mogę zostać tutaj, niż tam się dodawać i ktoś mnie potem usunie z grupy. Cały czas pracuje, teraz jeszcze chore dziecko w domu i ostatni tydzień naprawdę miałam ciężki. Jeszcze wyjazdy do lekarzy z członkami rodziny. Więc nie chce problemu, wolę zostać tutaj, a udzielać się będę wtedy kiedy będę miała na to czas i przestrzeń ale nie codziennie ;)

Chętnie dołączę

Tak ja poproszę
Żeby dostać się do wątku zamkniętego jeden z moderatow musi napisać taką prośbę do administratora.

Mogę taką wiadomość wysłać i trzeba poczekać czasem trzeba poczekać kilka dni na "przydział" w zależności od tego ile zgłoszeń ma administrator.

reklama
Jest zasada, że raz w tygodniu trzeba dać znać, więc nie jakoś uciążliwie 🙂 teraz myślę ostatni moment żeby dołączyć w razie czego, więc jak coś to napisz 😉
U nas też powrót do żłobka nie rozpieszcza, zaczął się już kaszel, katar, inhalacje... Też pracuję, ale te ostatnie tygodnie to czuję jakbym biegła w maratonie nieprzygotowana 🙈
Dobrze to ujęłaś, naprawdę 🙈
Raz w tygodniu jestem w stanie coś skrobnąć i nadrobić, tak jak było teraz. Natomiast codziennie to nie da rady 😀 to proszę o tego linka ☺️
U nas szkarlatyna 🙁🙁🙁
Dużo zdrowia dla malucha, a i dla Ciebie, żeby Cię nie dopadło!!! ☺️☺️

Dziś mi się śniło, że byłam na prenatalnych i lekarz mi powiedziała, że to chłopiec, a ja w tym śnie płakałam jak głupia i nie wiem czy się cieszyłam czy było mi smutno 🙈

Ja jakoś jestem pewna, ze to chłopiec i wiem, że tak będzie ale marzę o córeczce.
Mam tak samo😅 nieee mam pojęcia dlaczego, ale od samego początku mówię, że to chłopiec pomimo tego, że chciałabym dziewczynkę 😊
Skąd ta pewność 🙈 tymbardziej, że to pierwsza ciaza. nie ważne jak będzie, ale oby było zdrowe💪😊

reklama
Też tak miałam, ale przedwczoraj jak ręką odjął… koleżanka w biurze zrobiła sobie kawkę, tak mi zapachniała że tez sobie mała wypiłam 😀 a przed ciążą piłam 4 kawy dziennie.

Ja już po prenatalnych, wszystko ok 😍
Odetchnęłam z ulgą. Termin na 2.04 :) Pani doktor w sumie mało mówiła, ale najważniejsze że powiedziała że wszystko w najlepszym porządku. Byłam z Mężem, siedział sobie na fotelu obok, a obraz z USG był rzucony na ścianę i serduszko była słychać z głośników :)
Teraz mówię o maluszku Tymon i mam nadzieję, że Mąż się osłucha 😀 bo powiedział póki co, że ok… ale może wymyślimy jeszcze coś ładniejszego 😀 Ale nie wydaje mi się… 😉😀
Cieszę się, że wszystko dobrze!! ☺️ 👌Będziemy miały podobnie, ja mam termin na 8 kwietnia, ale po prenatalnych okazuje się, że może być szybciej

Do góry