reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2025

Ja pisałam wcześniej że mogę być aktywna a potem kilka dni nie więc mogę zostać tutaj, niż tam się dodawać i ktoś mnie potem usunie z grupy. Cały czas pracuje, teraz jeszcze chore dziecko w domu i ostatni tydzień naprawdę miałam ciężki. Jeszcze wyjazdy do lekarzy z członkami rodziny. Więc nie chce problemu, wolę zostać tutaj, a udzielać się będę wtedy kiedy będę miała na to czas i przestrzeń ale nie codziennie ;)

Chętnie dołączę

Tak ja poproszę
Żeby dostać się do wątku zamkniętego jeden z moderatow musi napisać taką prośbę do administratora.

Mogę taką wiadomość wysłać i trzeba poczekać czasem trzeba poczekać kilka dni na "przydział" w zależności od tego ile zgłoszeń ma administrator.

reklama
Jest zasada, że raz w tygodniu trzeba dać znać, więc nie jakoś uciążliwie 🙂 teraz myślę ostatni moment żeby dołączyć w razie czego, więc jak coś to napisz 😉
U nas też powrót do żłobka nie rozpieszcza, zaczął się już kaszel, katar, inhalacje... Też pracuję, ale te ostatnie tygodnie to czuję jakbym biegła w maratonie nieprzygotowana 🙈
Dobrze to ujęłaś, naprawdę 🙈
Raz w tygodniu jestem w stanie coś skrobnąć i nadrobić, tak jak było teraz. Natomiast codziennie to nie da rady 😀 to proszę o tego linka ☺️
U nas szkarlatyna 🙁🙁🙁
Dużo zdrowia dla malucha, a i dla Ciebie, żeby Cię nie dopadło!!! ☺️☺️

Dziś mi się śniło, że byłam na prenatalnych i lekarz mi powiedziała, że to chłopiec, a ja w tym śnie płakałam jak głupia i nie wiem czy się cieszyłam czy było mi smutno 🙈

Ja jakoś jestem pewna, ze to chłopiec i wiem, że tak będzie ale marzę o córeczce.
Mam tak samo😅 nieee mam pojęcia dlaczego, ale od samego początku mówię, że to chłopiec pomimo tego, że chciałabym dziewczynkę 😊
Skąd ta pewność 🙈 tymbardziej, że to pierwsza ciaza. nie ważne jak będzie, ale oby było zdrowe💪😊

reklama
Też tak miałam, ale przedwczoraj jak ręką odjął… koleżanka w biurze zrobiła sobie kawkę, tak mi zapachniała że tez sobie mała wypiłam 😀 a przed ciążą piłam 4 kawy dziennie.

Ja już po prenatalnych, wszystko ok 😍
Odetchnęłam z ulgą. Termin na 2.04 :) Pani doktor w sumie mało mówiła, ale najważniejsze że powiedziała że wszystko w najlepszym porządku. Byłam z Mężem, siedział sobie na fotelu obok, a obraz z USG był rzucony na ścianę i serduszko była słychać z głośników :)
Teraz mówię o maluszku Tymon i mam nadzieję, że Mąż się osłucha 😀 bo powiedział póki co, że ok… ale może wymyślimy jeszcze coś ładniejszego 😀 Ale nie wydaje mi się… 😉😀
Cieszę się, że wszystko dobrze!! ☺️ 👌Będziemy miały podobnie, ja mam termin na 8 kwietnia, ale po prenatalnych okazuje się, że może być szybciej

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry