wiktoriasleczka
Fanka BB :)
czy może mnie ktoś dodać do wątku prywatnego ?????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może mnie ktoś dodać do prywatnego wątku???Można plamić bez uchwytnego powodu
Napisz do @enceppence95 wielokrotnie prosiła, aby pisać jej wiadomość prywatną.może mnie ktoś dodać do prywatnego wątku???
pisałam wczoraj i dziś i nie odpowiadaNapisz do @enceppence95 wielokrotnie prosiła, aby pisać jej wiadomość prywatną.
Hej Ja mam we wtorek, wiec tez jeszcze chwile poczekam.Cześć dziewczyny. Jak u Was po prenatalnych, wszystko ok? Część już pewnie jest po. Ja dopiero za 2 tygodnie. Mam takiego stresa, czas mi się tak do nich dłuży...
Na wyniku masz 2 ryzyka: podstawowe i skorygowane. Podstawowe wynika tylko z wieku. Skorygowane uwzględnia badania z krwi, wywiad i usg. Jak skorygowane wyjdzie mniejsze niż podstawowe to już dobrze.To moja pierwsza ciąża
Boję się po prostu, że coś wyjdzie źle, naczytałam się chyba za dużo takich przypadków.
Wiem też, że test pappa to w dużej mierze statystyka i przez jakieś czynniki, które sprzyjają chorobom może wyjść duże prawdopodobieństwo, np. wiek. a mam 33..