reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Tak, pisałyśmy 😀 obie panikowalysmy bo objawy zanikały, fajnie że widzimy się na styczniowkach ☺️
Co mogę dodać na pocieszenie to chyba to że naprawdę z każdym tygodniem te obawy są coraz mniejsze. A nawet mam nadzieje ze po badaniach prenatalnych wszystkie odetchniemy pełną piersią 😊
Powiem Ci, że ja nadal panikuje jeśli chodzi o objawy 🙈 nie dość że nie mam ich prawie wcale, to jeszcze raz są raz ich nie ma 🙈 prócz tego że jestem rozdrażniona i często zmęczona to nie mam żadnych objawów i ból piersi który raz jest a raz go nie ma. Ciągle mi w głowie siedzi czy to normalne 🙉 Jak tak dalej pójdzie to będę rodzić w psychiatryku 🙈

reklama
Powiem Ci, że ja nadal panikuje jeśli chodzi o objawy 🙈 nie dość że nie mam ich prawie wcale, to jeszcze raz są raz ich nie ma 🙈 prócz tego że jestem rozdrażniona i często zmęczona to nie mam żadnych objawów i ból piersi który raz jest a raz go nie ma. Ciągle mi w głowie siedzi czy to normalne 🙉 Jak tak dalej pójdzie to będę rodzić w psychiatryku 🙈
Normalne 😊 ja również jedynie mam ból piersi i zmęczenie. I to nie cały czas. Nawet nie wiesz jak panikuje gdy mam lepszy dzień 🙈 a po cyckach to się macam jak jakas nienormalna. Zobaczysz że z czasem tego stresu będzie mniej. Ja wcześniej bałam się aby serduszko nie przestało bić, teraz o choroby genetyczne. Jak pisałam trochę przeszło po wczorajszym usg. Za jakiś czas pewnie zacznę się bać porodu 🙈 no cóż dla jednej ciąża to piękny czas, dla nas najwyraźniej trochę bardziej stresujący 😀 razem damy radę 😁

tak to tętno dziecka ale przebija też zwolnione które jest prawdopodobnie Twoje. Jak usłyszysz że zwalnia to połóż sobie palce na swojej szyi i sprawdź czy bije tak samo. Jak tak to znaczy że Twoje. Jak inaczej to znaczy że u dziecka zwalnia z jakiegoś powodu. Ale no jestem przekonana że to Twoje przebijało. A tętno na tak niskiej ciąży zawsze będzie inaczej słyszalne bo dziecko jest malusieńkie i różnie się układa

tak to tętno dziecka ale przebija też zwolnione które jest prawdopodobnie Twoje. Jak usłyszysz że zwalnia to połóż sobie palce na swojej szyi i sprawdź czy bije tak samo. Jak tak to znaczy że Twoje. Jak inaczej to znaczy że u dziecka zwalnia z jakiegoś powodu. Ale no jestem przekonana że to Twoje przebijało. A tętno na tak niskiej ciąży zawsze będzie inaczej słyszalne bo dziecko jest malusieńkie i różnie się układa
a i wartości które detektor liczy też często są nieprawidłowe w niskich ciążach więc też się nie sugeruj tym ile on tam wylicza. Mi zazwyczaj pokazuje 130-140 a słyszę na słuch że jest o wiele więcej

Dziękuję za odpowiedź 🥹 teraz już jestem odrobinę spokojniejsza 🥹 🥰

reklama
Do góry