Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam na 25.03., u mnie już na pierwszych prenatalnych było widaćHej hej termin 23.03.Mam pytanie czy lekarz na prenatalnych powiedział Wam wstępnie płeć dziecka?
Mi powiedział że wydaje się mu że chłopak ale to tak daje 60% bo nie widział dobrze...ja bym tak chciała córkę bo same chłopy w domuU mnie na prenatalnych dziewczynka, a jest chłopiec
U mnie tętno 150 i jest dziewczynka. Więc zgadza sięA jak u Was sprawdza się ta teoria z tętnem dzidziusia ?
U mnie tętno 150 i jest chłopiec. Więc się nie zgadzaU mnie tętno 150 i jest dziewczynka. Więc zgadza się
Jest taki przesąd, że niskie tętno to chłopiec, a wysokie to dziewczynka, ale sprawdza się jeszcze rzadziej niż chiński kalendarzNie znam teorii z tętnem