wiktoriasleczka
Fanka BB :)
Dzisiaj 9+5 i cały dzień okropnie rwą mnie plecy i lewa noga też rwie czy to rwa kulszowa ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie mam żadnej wiadomości, o co chodzi?Mamy! Powinnyście dostać wiadomość od administratorki z linkiem powiadomienia zaczną przychodzić po pierwszej wiadomości na tamtym forum
jak dostać się na prywatny wątek?Dziewczyny czy my mamy już ten prywatny wątek ? Bo coś się tutaj mało dzieje
Masz potwierdzona ciąże na USG?dziewczyny od rana mam uczucie mrowienia/drętwienia lewej nogi i ręki.. nawet jak chodzę to czuję jakby mi takie mroki chodziły i tą nogę mam taką „ lekką „ co to może oznaczać? co robić z tym?
tak mam, to już jest 10 tydzień wczoraj miałam usg i było okMasz potwierdzona ciąże na USG?
To w tej sytuacji najlepszym rozwiązaniem byłby kontakt telefoniczny z lekarzem prowadzącym, sama dziś z takiej opcji skorzystałam i lekarz mnie uspokoiłtak mam, to już jest 10 tydzień wczoraj miałam usg i było ok