reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
lux uważaj w sklepie, żeby wody Ci nie poszły. Mi się zaczęło od wód a skurcze potem były. Jedna klientka w szkole rodzenia też nagle wstała i mówi że jej wody poszły i od razu do szpitala ja dali. Daleko nie miała bo to poradnia przyszpitalna prowadziła te zajęcia.Więc lux zakupy tak, najlepiej blisko szpitala:-D

Ale ze mnie ciamajda.... Zle wpisałam kod badania w Alab i gwałce ciagle przycisk odświeżania a tu dupa... dobrze, ze mi przyszlo do głowy sprawdzic.....[emoji14]Kto mi to rozszyfruje?
Link do: Check this screenshot!
5 tydzień :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

A lekarze co mówią?

spark do zaurusów też niestety się zaliczam. Kończę 12 cykl. W piątek mam termin @ ale na pewno ją dostanę. Już parę dni podbrzusze pobolewa a od wczoraj wkurzam się za byle co. Więc krwawe święta mnie czekają.
Bertha ja w pierwszą ciąże zaszłam po roku i 5 miesiącach starań (podobnie jak Ty), czyli już nie dużo nam zostało. Mi jakoś z 6 miesięcy i mam nadzieję, że swojego rekordu nie pobiję.
Tego sie zatem trzymajmy, ze jeszcze tylko pare miesiecy i bedzize dzidzio :)
Kochane moje :)
( ale wstęp ;) )
Czy clo może spowodować drugą owu? Dziś znowu zaczyna mnie zalewać śluz...
wg mnie moze, bo clo powoduje dojrzewanie wiekszej liczby pecherzykow, czasem nie w tym samym tempie, wiec moze jakis dodatkowy sobie peknie pozniej.
a nie 4? Ja nie rozumie tych cyfr tam, jakies dziwne rozbieżności są....
Gratki, piekna beta! W tych normach to tak podaja, bo nie ma jednej prawidłowej bety dla kazdej ciąży, widełki są zatem bardzo duze. Chodzi o jej prawidlowy przyrost po 48h.

reklama
Kochane, to ja.. Moja beta to 12,5.. TSH już 2,7 - a miesiąc temu było 1,5 może mnie znowu to Hashimoto pokonało..Jestem taka załamana, że się poddaję. .. Potrzebuję gdzieś uciec - najlepiej do jakiegoś głębokiego lasu gdzie mnie nikt nie znajdzie. Trzymajcie się Drogie Staraczki - życzę Wam, aby Was ubywało i abyście stawały się Mamusiami, jedna po drugiej. Będę za Was mocno trzymać kciuki.

Do góry