reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
@klaudia16 dziękuję za prowadzenie tak obfitego w ciąże wątku 🙂
Dziewczynom, którym się udało jeszcze raz gratulacje 😍
Dziewczynom, które wciąż czekają na rozwój sytuacji i tym, którym w grudniu się nie udało -upragnionych dwóch kreseczek, szczęśliwych i nudnych ciąż w 2025 roku 🤞
Szczęśliwego Nowego Roku ☺️

@klaudia16 dzięki za prowadzenie kresek, super się sprawiłaś. NIe da się ukryć , że był to dla wielu z Nas w tym dla mnie szczęśliwy miesiąc🥰
Dziewczyny, którym się nie udało, nie przestaję trzymać kciuków🤞🤞🤞🤞, szczególnie za te z Was, których już dawno nie powinno tu być, mam Was w myślach, wierzę, że już niebawem los się uśmiechnie do Was, tak jak do mnie💜

Wszystkim Wam życzę , aby ten 2025 Nowy Rok był bogaty w pozytywne wydarzenia, abyście miały wokół siebie osoby na które możecie liczyć, spokoju, ciepła, szczęścia, dużo siły i wszelkiej pomyślności 🙂

Żegnam się z Wami🤗 i mam nadzieję, że wrócę tu dopiero za około 2 lata😅 dziękuję że mogłam razem z Wami dzielić się emocjami, otrzymałam tu wiele wsparcia i cennych rad jestem za to wdzięczna😘
Trzymajcie się i walczcie 🫶

Ostatnia edycja:
Są już moje wyniki :
Prożek tylko 7
Beta <2.3
Prolaktyna 51 😵

Jakaś tam nadzieja jeszcze jest ale raczej nic z tego nie będzie. Dziś wg mnie 7dpo ale nie mam potwierdzonej owulacji.

Dziewczyny, widzę że już noworoczne życzenia i powoli stąd po kolei uciekacie, ale mam jeszcze szybkie pytanie 🙋🏻‍♀️
Czy 1,5 dnia przerwy przed badaniem nasienia to za krótko? 🫣 Nie wiem co w mojego wstąpiło 😂 Ale słabo by było wybulić 900zł za badania, które przez zbyt krótką przerwę mogą wyjść zafałszowane 🫣

reklama
Dziewczyny, widzę że już noworoczne życzenia i powoli stąd po kolei uciekacie, ale mam jeszcze szybkie pytanie 🙋🏻‍♀️
Czy 1,5 dnia przerwy przed badaniem nasienia to za krótko? 🫣 Nie wiem co w mojego wstąpiło 😂 Ale słabo by było wybulić 900zł za badania, które przez zbyt krótką przerwę mogą wyjść zafałszowane 🫣
Może tam zadzwoń i zapytaj czy można przełożyć na dzień albo dwa dni później. Bo wyjdą słabe i nie będzie wiadomo czy to z tego czy nie 🙄

Do góry