reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
mdłości + zgaga = chyba zaraz oszaleje...:eek:
Matka, alko lepiej już nie ruszaj :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

StorAnia a mi się wydaje, że jajco pękło, bo następnego dnia już kreseczka bardzo blada ;-) ;) 17 dc miałaś ładnie widoczne kreski a mogłaś godzinowo nie wcelować w pik lh ;) jest duże prawdopodobieństwo, że ovulka była :happy:
Obyś miała rację :) Jutro usg i mam nadzieję że nie zobaczę torbieli ;)
Dzięki za poprawienie humoru

Poprosze o uzupelnienie daty @ na 11.01. i cykl starań 33.

Mi gin da od razu jak przyjde z pozytywnym testem, przez wczesniejsze poronienie. No chyba ze nie bede chciala..

tak jest, zgłasza sie dinozaur Berthozaurus! :D Starania od 2014 o pierwsze dzidzio :)

Pewnie bedziesz miala krótszy cykl po prostu. 11dc+14 = 25 dniowy.

tic tak tic tak :):):)

spoko, na śpiocha, byle zadziałać ;)

Buuuu dla wszystkich wrednych @ które przyszły w ostatnich dniach!! i powodzenia w nowych cyklach dziewczyny!
Hahaha Berthozaurus, Sparkozaurus, Queenozaurus i jeszcze wiele innych zaurusów :p

Buu, szkoda. Ale przynajmniej już niedługo możesz zacząć nowe starania :-)

Fakt, produkcja jest spora, mi jak ostatnio apka nie działała kilka dni, to nie byłam w stanie nawet nadrobić wszystkiego. A tak to co kilkanaście minut sprawdzam jak mam chwilę [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png
A to jest jakas apka do tego forum??? :)

reklama
Do góry