reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
mdłości + zgaga = chyba zaraz oszaleje...:eek:
Matka, alko lepiej już nie ruszaj :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

StorAnia a mi się wydaje, że jajco pękło, bo następnego dnia już kreseczka bardzo blada ;-) ;) 17 dc miałaś ładnie widoczne kreski a mogłaś godzinowo nie wcelować w pik lh ;) jest duże prawdopodobieństwo, że ovulka była :happy:
Obyś miała rację :) Jutro usg i mam nadzieję że nie zobaczę torbieli ;)
Dzięki za poprawienie humoru

Poprosze o uzupelnienie daty @ na 11.01. i cykl starań 33.

Mi gin da od razu jak przyjde z pozytywnym testem, przez wczesniejsze poronienie. No chyba ze nie bede chciala..

tak jest, zgłasza sie dinozaur Berthozaurus! :D Starania od 2014 o pierwsze dzidzio :)

Pewnie bedziesz miala krótszy cykl po prostu. 11dc+14 = 25 dniowy.

tic tak tic tak :):):)

spoko, na śpiocha, byle zadziałać ;)

Buuuu dla wszystkich wrednych @ które przyszły w ostatnich dniach!! i powodzenia w nowych cyklach dziewczyny!
Hahaha Berthozaurus, Sparkozaurus, Queenozaurus i jeszcze wiele innych zaurusów :p

Buu, szkoda. Ale przynajmniej już niedługo możesz zacząć nowe starania :-)

Fakt, produkcja jest spora, mi jak ostatnio apka nie działała kilka dni, to nie byłam w stanie nawet nadrobić wszystkiego. A tak to co kilkanaście minut sprawdzam jak mam chwilę [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png
A to jest jakas apka do tego forum??? :)

reklama
Do góry