reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

jakie leki miałaś ? Ja mam trombofilie i acard cały czas o od pozytywnej bety dopiero heparynę .
no u mnie to był miks wszystkiego tak naprawdę, bo działaliśmy na różne fronty, żeby nie tracić czasu - poradnia genetyczna, poradnia immunologiczna, do tego przyglądaliśmy się mojej niszy po poprzednich CC (poronienia dopiero przy staraniach o 3 dziecko po długim czasie, bo już miałam nastolatki w domu). Wszystkie wyniki wychodziły super, miałam histeroskopię, na której wyszło, że nisza kwalifikuje się do naprawy poprzez operację laparoskopową, po operacji gdy dostaliśmy zielone światło na starania udało się od razu, ale kolejny biochem. W międzyczasie dostałam ostatni wynik na PAI-1 nieprawidłowy w homozygocie (to było 2dpo kolejnego cyklu po biochemie) i od tego czasu jadłam acard 150, 8dpo pozytywny test i wprowadzona heparyna i encorton, i teraz synek 18.12 skończył rok 😉

reklama
Ja powoli znikam z tego wątku.

@klaudia16
Dziękuję za super prowadzenie wątku, który okazał się dla mnie i dla wielu innych dziewczyn szczęśliwy. Przykro mi, że nie udało się postawić serduszka koło Twojego nicku, ale wierzę, że to się wkrótce zmieni.

Dziewczyny - dziękuję za wszystkie rady i wszystkie odpowiedzi na trapiące mnie pytania, które tutaj od was dostałam. Jesteście nieocenione ❤️ I dziękuję za cierpliwość, jak wariowałam i się stresowałam.

Ostatni dzień miesiąca to dam tylko krótki update ode mnie, bo wcześniej już nie chciałam nic pisać - dzisiaj wg OM 7+1, wczoraj na USG zarodek 1.31cm, tętno dobre. Więc oby tak dalej.

Będę dalej podczytywać kolejne wątki kreskowe i czekać na wasze upragnione 2 krechy dziewczyny! Trzymam za wszystkie mocno mocno kciuki ❤️ Oby 2025 był szczęśliwy dla was wszystkich!
Wszystkiego dobrego dla Was🙂 niech dzidzia zdrowo rośnie 🙂

Ja powoli znikam z tego wątku.

@klaudia16
Dziękuję za super prowadzenie wątku, który okazał się dla mnie i dla wielu innych dziewczyn szczęśliwy. Przykro mi, że nie udało się postawić serduszka koło Twojego nicku, ale wierzę, że to się wkrótce zmieni.

Dziewczyny - dziękuję za wszystkie rady i wszystkie odpowiedzi na trapiące mnie pytania, które tutaj od was dostałam. Jesteście nieocenione ❤️ I dziękuję za cierpliwość, jak wariowałam i się stresowałam.

Ostatni dzień miesiąca to dam tylko krótki update ode mnie, bo wcześniej już nie chciałam nic pisać - dzisiaj wg OM 7+1, wczoraj na USG zarodek 1.31cm, tętno dobre. Więc oby tak dalej.

Będę dalej podczytywać kolejne wątki kreskowe i czekać na wasze upragnione 2 krechy dziewczyny! Trzymam za wszystkie mocno mocno kciuki ❤️ Oby 2025 był szczęśliwy dla was wszystkich!
Dziękujemy i życzymy spokojnej ciąży i zdrowego bobaska ❤️

A myślisz, że może być jeszcze za wcześnie by beta wykryła ciążę ? Ile dpo jesteś ? Bo zapomniałam 🙈😅
Niee, nie jest za wcześnie, jeśli owulacja była wtedy kiedy pokazuje aplikacja to już powinna wyjść ciąża :) jeśli była wtedy kiedy czułam, to na pewno nie ma ciąży bo nie były wtedy seksu, trudno, ale ja się nie smucę. Ten grudzień to był tylko wstęp do starań ;) w styczniu ogarnę zdrowie, cytologia, tsh i ruszymy od lutego/marca bardziej intensywnie ;p potem maj i czerwiec przerwa żeby na weselu nie całować się z kiblem i od lipca znowu baaardzo intensywnie :) bardzo chciałabym być w ciąży w tym roku.

reklama
Nie wytrzymałam i powtórzyłam dzisiaj jednak, bo jutro wszystko pozamykane, wczoraj było 157 :)

Załączniki

• IMG_2497.jpeg
    IMG_2497.jpeg
    64,8 KB · Wyświetleń: 107
Ostatnia edycja:
Do góry