reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

witaj w grupie @ ;)
to ruszamy razem z kopyta w kolejny cykl :)
Powodzenia :)

a ja upiekłam już pierniczki, makowce, choinka ubrana ozdoby tez powieszone
okna umyte, firany poprane :)
zostaje przygotowanie 3 potraw na wigile zrobienie jednego ciasta no i zrobienie porządku w domu :)
ale może 23 dostane wolne wiec na spokojnie porobię wszytsko. wigilia i pół I świeta u teściów a reszta u mojej rodziny
I ja dziewczyny dołączam termin następnej 17.01 i 5 Cs. W sumie wiedziałam że raczej nic z tego bo cykl słabo obstawiony ale nadzieje na świąteczny prezent była :(

Ostatnia edycja:
reklama
Ale ze mnie ciamajda.... Zle wpisałam kod badania w Alab i gwałce ciagle przycisk odświeżania a tu dupa... dobrze, ze mi przyszlo do głowy sprawdzic..... :p
Kto mi to rozszyfruje?
Link do: Check this screenshot!

Max 6 tydzień ale chyba tak daleko nie jesteś jeszcze, bardziej 4-5, chyba nie!
Tak czy siak spoko wynik[emoji1376]
U mnie otwierają o 9, jest 7.15[emoji51][emoji15]
Ale siknelam na testa, znow jest +YES i temp cały czas wysoka wiec staram sie nie stresować

Paraplu[emoji26][emoji26][emoji26][emoji26] kurde no...[emoji36]
W następnym juz musi sie udac[emoji1364]

Lux, w/g mnie to juz zostały godziny, uważaj tam na tych zakupach[emoji16]

Mikaduchna, ja nie wiem moze sie nie znam ale beta 12.5 oznacza wykryty hormon hcg... który to dzien cyklu? W sensie ile dpo?

Windy, ależ mnie trzymasz w napięciu! Słuchaj, moje cycki tez raczej flaczki były,ciągną cały czas po bokach i dzien przed planowana @ jeszcze mnie na no he wysypaly syfy[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Max 6 tydzień ale chyba tak daleko nie jesteś jeszcze, bardziej 4-5, chyba nie!
Tak czy siak spoko wynik[emoji1376]
U mnie otwierają o 9, jest 7.15[emoji51][emoji15]
Ale siknelam na testa, znow jest +YES i temp cały czas wysoka wiec staram sie nie stresować

Paraplu[emoji26][emoji26][emoji26][emoji26] kurde no...[emoji36]
W następnym juz musi sie udac[emoji1364]

Lux, w/g mnie to juz zostały godziny, uważaj tam na tych zakupach[emoji16]

Mikaduchna, ja nie wiem moze sie nie znam ale beta 12.5 oznacza wykryty hormon hcg... który to dzien cyklu?

bardziej obstawiam koncówkę 4 tyg... Smsa już wysłałam do pizdogrzebka z wynikiem, zobacze co napisze..
Trzymam kciuki za TWOJĄ BETĘ :)

Stary parkiet, tez okropnie skrzypi :p

Zawsze mozna uprzedzic domownikow ze moze byc glosno, bo o potomka sie staracie :p
my mieszkamy z moim tata i jak dowiedzial sie, ze po poronieniu dostalam zielone swiatlo od gina to stwierdzil, ze musi sie wyprowadzic na tydzien z domu, żeby nie zakłócać produkcji wnuka :)

Kochane, to ja.. Moja beta to 12,5.. TSH już 2,7 - a miesiąc temu było 1,5 może mnie znowu to Hashimoto pokonało..Jestem taka załamana, że się poddaję. .. Potrzebuję gdzieś uciec - najlepiej do jakiegoś głębokiego lasu gdzie mnie nikt nie znajdzie. Trzymajcie się Drogie Staraczki - życzę Wam, aby Was ubywało i abyście stawały się Mamusiami, jedna po drugiej. Będę za Was mocno trzymać kciuki.

wg mojej tabelki, z dzisiejszej bety, taka beta jak Twoja wskazuje na 3-4 tydzien.. wiec bez załamek mi tu, bo to nic dobrego nie niesie za sobą !!!

reklama
Do góry