reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
lux uważaj w sklepie, żeby wody Ci nie poszły. Mi się zaczęło od wód a skurcze potem były. Jedna klientka w szkole rodzenia też nagle wstała i mówi że jej wody poszły i od razu do szpitala ja dali. Daleko nie miała bo to poradnia przyszpitalna prowadziła te zajęcia.Więc lux zakupy tak, najlepiej blisko szpitala:-D

Ale ze mnie ciamajda.... Zle wpisałam kod badania w Alab i gwałce ciagle przycisk odświeżania a tu dupa... dobrze, ze mi przyszlo do głowy sprawdzic.....[emoji14]Kto mi to rozszyfruje?
Link do: Check this screenshot!
5 tydzień :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

A lekarze co mówią?

spark do zaurusów też niestety się zaliczam. Kończę 12 cykl. W piątek mam termin @ ale na pewno ją dostanę. Już parę dni podbrzusze pobolewa a od wczoraj wkurzam się za byle co. Więc krwawe święta mnie czekają.
Bertha ja w pierwszą ciąże zaszłam po roku i 5 miesiącach starań (podobnie jak Ty), czyli już nie dużo nam zostało. Mi jakoś z 6 miesięcy i mam nadzieję, że swojego rekordu nie pobiję.
Tego sie zatem trzymajmy, ze jeszcze tylko pare miesiecy i bedzize dzidzio :)
Kochane moje :)
( ale wstęp ;) )
Czy clo może spowodować drugą owu? Dziś znowu zaczyna mnie zalewać śluz...
wg mnie moze, bo clo powoduje dojrzewanie wiekszej liczby pecherzykow, czasem nie w tym samym tempie, wiec moze jakis dodatkowy sobie peknie pozniej.
a nie 4? Ja nie rozumie tych cyfr tam, jakies dziwne rozbieżności są....
Gratki, piekna beta! W tych normach to tak podaja, bo nie ma jednej prawidłowej bety dla kazdej ciąży, widełki są zatem bardzo duze. Chodzi o jej prawidlowy przyrost po 48h.

reklama
Kochane, to ja.. Moja beta to 12,5.. TSH już 2,7 - a miesiąc temu było 1,5 może mnie znowu to Hashimoto pokonało..Jestem taka załamana, że się poddaję. .. Potrzebuję gdzieś uciec - najlepiej do jakiegoś głębokiego lasu gdzie mnie nikt nie znajdzie. Trzymajcie się Drogie Staraczki - życzę Wam, aby Was ubywało i abyście stawały się Mamusiami, jedna po drugiej. Będę za Was mocno trzymać kciuki.

Do góry