reklama
Dorka66
Zaangażowana w BB
Jest ! Myślicie że okej ?
Ja w środę miałam 86,8 prawie identycznie masz
Tylko ja Cię błagam oddaj tak chociaż z pół tego proga bo już przesadzasz z jego wysokością a mi brakuje, mogłabyś się podzielić
A najbardziej jak wiem ile ktoś przeszedłCzy tylko ja tak mam,że lubię oglądać pozytywne testy i bety? (I to nie swoje )
LadyStrejser
Fanka BB :)
Kobieta w ciąży powinna dziwgać chyba max 7 kg + ja bym dała znać,że podejrzewasz ,że jesteś we wczesnej ciążyMuszę zadzwonić zapytać co z tym antybiotykiem . Powiedzcie mi jeszcze , ja generalnie mam pracę w hurtowni części samochodowych , głównie pracuje w biurze typu rozliczam dokumenty , wystawiam faktury , rozliczam kierowców itd , ale czasem jak są braki albo coś to wskakuje na magazyn i pomagać , są lekkie rzeczy ale zdążają się też ciężkie typu sprzęgło i wgl , myślicie że powinnam porozmawiać od razu kierownikiem żeby unikać noszenia tych rzeczy ? Wiecie , pierwszy raz widzę tą betę odpowiednią i nie chce tego stracić i mieć poczucia winy że zorbilam coś źle
olka11135
A co myślicie o progesteronie ? To dobrze że jest taki wysoki ? Nie wpływa to w żaden sposób negatywnie ?
Negatywnie nie
Czasem to oznacza bliźnięta bo 2 ciałka żółte
klaudia16
chętnie się podzielę naprawdę , tylko nie wiem jak oby też w poniedziałek już było pięknie 3 cyfrowoJa w środę miałam 86,8 prawie identycznie masz
Tylko ja Cię błagam oddaj tak chociaż z pół tego proga bo już przesadzasz z jego wysokością a mi brakuje, mogłabyś się podzielić
LadyStrejser
Ja sobie obiecałam nie sprawdzać owulacji,niczego się nie spodziewać - niby jestem 1/2dpo a piku nie wyłapałam,testy owulacyjne mi się skończyły jak na złość - jutro robię cytologię to się może dowiem od gina czy jestem po czy w trakcie i może się uda - nie nakręcam się ale może wyślijcie mi trochę baby dust na pocieszenie
klaudia16
no to wiem wiem , ale ten próg to jak mówiłam zawsze mi tak skacze do góry , ale czemu nie przyjmę bliźniakiNegatywnie nie
Czasem to oznacza bliźnięta bo 2 ciałka żółte
93kora
Oczywiście, masz rację !A najbardziej jak wiem ile ktoś przeszedł
Wtedy ja mam satysfakcję ,że ktos może się cieszyć tak jak ja po 7 latach
P.S Cieszę się ,że pęcherzyk jest w macicy ! CP wykluczona
Teraz czekać aż ujrzysz małego człowieka
reklama
Wysyłam pęcherzykowe zarazkiJa sobie obiecałam nie sprawdzać owulacji,niczego się nie spodziewać - niby jestem 1/2dpo a piku nie wyłapałam,testy owulacyjne mi się skończyły jak na złość - jutro robię cytologię to się może dowiem od gina czy jestem po czy w trakcie i może się uda - nie nakręcam się ale może wyślijcie mi trochę baby dust na pocieszenie