S
StorAnia
Gość
Kochane moje
( ale wstęp )
Czy clo może spowodować drugą owu? Dziś znowu zaczyna mnie zalewać śluz...
( ale wstęp )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5 tydzień :-)Ale ze mnie ciamajda.... Zle wpisałam kod badania w Alab i gwałce ciagle przycisk odświeżania a tu dupa... dobrze, ze mi przyszlo do głowy sprawdzic.....[emoji14]Kto mi to rozszyfruje?
Link do: Check this screenshot!
a nie 4? Ja nie rozumie tych cyfr tam, jakies dziwne rozbieżności są....5 tydzień :-)
Jasnee, StorozaurusCzyli ja też zaurus?
A lekarze co mówią?
Tego sie zatem trzymajmy, ze jeszcze tylko pare miesiecy i bedzize dzidziospark do zaurusów też niestety się zaliczam. Kończę 12 cykl. W piątek mam termin @ ale na pewno ją dostanę. Już parę dni podbrzusze pobolewa a od wczoraj wkurzam się za byle co. Więc krwawe święta mnie czekają.
Bertha ja w pierwszą ciąże zaszłam po roku i 5 miesiącach starań (podobnie jak Ty), czyli już nie dużo nam zostało. Mi jakoś z 6 miesięcy i mam nadzieję, że swojego rekordu nie pobiję.
wg mnie moze, bo clo powoduje dojrzewanie wiekszej liczby pecherzykow, czasem nie w tym samym tempie, wiec moze jakis dodatkowy sobie peknie pozniej.Kochane moje
( ale wstęp )
Gratki, piekna beta! W tych normach to tak podaja, bo nie ma jednej prawidłowej bety dla kazdej ciąży, widełki są zatem bardzo duze. Chodzi o jej prawidlowy przyrost po 48h.a nie 4? Ja nie rozumie tych cyfr tam, jakies dziwne rozbieżności są....
hehe jaja beda jak na srodku marketu urodzeHeh uważaj kangurzyco na tą swoją torbę;