reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

zeby to jeszcze przez alko było to bym zrozumiala[emoji14]mam nadzieje ze chociaz w słusznej sprawie a nie :D
Chodzi mi o to, że nie powinnaś, boś matką zapewne niedługo będziesz [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Cholera wie :p obstawiam ze kolo 15-16dc była, bo jajnik nasuwał jak zły... ale znowi 18-19dc w majtach kurze jajo. Wiec nie wiem :p No ale @ w srode byc powinna, dzisiaj 28dc. no ale moze sie tez wydłuzyć jak owu faktycznie była pozniej... No cóz, nie ma co gdybac tylko testować, co mi pozostało :p

reklama
spark do zaurusów też niestety się zaliczam. Kończę 12 cykl. W piątek mam termin @ ale na pewno ją dostanę. Już parę dni podbrzusze pobolewa a od wczoraj wkurzam się za byle co. Więc krwawe święta mnie czekają.
Bertha ja w pierwszą ciąże zaszłam po roku i 5 miesiącach starań (podobnie jak Ty), czyli już nie dużo nam zostało. Mi jakoś z 6 miesięcy i mam nadzieję, że swojego rekordu nie pobiję.

Do góry